Praktijkmanagersnetwerk

Alle deskundigheid van de praktijkmanagers samengebracht in één netwerk. Dat klinkt interessant, toch? Dat vinden wij ook.

Want waarom zou je uitdagingen alleen aangaan als je ook een heel team aan ervaren praktijkmanagers aan je zijde kunt hebben? Daarom bieden wij een netwerk aan om de expertises van jouw praktijkmanager en die van anderen samen te laten komen. In dit netwerk kunnen praktijkmanagers elkaar ontmoeten, informatie uitwisselen, van elkaar leren, relevante scholingen volgen en samen optrekken.

Naast deelname in het netwerk bieden wij:

(Online) bijeenkomsten

Sparren over onderwerpen die de praktijkmanager zelf inbrengt of onderwerpen die de praktijkmanagers allemaal aangaan. Elke maand biedt Huisartsen Eemland (online) bijeenkomsten aan waar de praktijkmanager kan aansluiten.  Ook inspirerende gastsprekers zijn een paar keer per jaar aanwezig.  

Intervisie

Wij organiseren intervisiebijeenkomsten voor praktijkmanagers die werkzaam zijn in een huisartsenpraktijk in de regio. We staan samen stil bij wat er speelt, reflecteren, leren van elkaar en ervaren wat anders kan. Een intervisiecoach sluit bij de groep aan en  past intervisiemethodes toe om er gezamenlijk een effectieve sessie van te maken. Gebruik maken van faciliteiten op het kantoor van Huisartsen Eemland is mogelijk.