HR-ondersteuning

De arbeidsmarkt van de zorg staat voor grote uitdagingen. Dit geldt ook zeker voor de huisartsenzorg. Personeel vormt het hart van de praktijk en daar moet je als praktijkhouder zorgvuldig mee om gaan. Soms is daar wat hulp bij nodig. Huisartsen Eemland biedt jouw praktijk op het gebied van personeelszaken HR-advies en opleidingen aan.

HR-advies

Heb je een arbeidssituatie waar je zelf het antwoord niet op weet? De P&O medewerkers van Huisartsen Eemland denken graag met jouw praktijk mee. Zij beschikken over uitgebreide kennis op het gebied van arbeid.  Zij  kunnen onder andere advies geven over de cao, arbeidsovereenkomsten, ziekte, functioneren en het voeren van personeelsgesprekken. 

Opleidingen

BBL doktersassistent

Wij bieden samen met de huisartspraktijken en de scholen uit de regio zij-instromers een opleiding aan tot gediplomeerd doktersassistent.

Door nieuw personeel op te leiden proberen we een brug te slaan in de krapte op de markt van doktersassistenten. Gemotiveerde zij-instromers  die enthousiast en klaar zijn voor een carrière switch naar de huisartsenzorg bieden we samen met de huisartsenpraktijken een stageplek aan in de regio. Met als doel hen te binden aan de regio Eemland zodat er voldoende doktersassistenten beschikbaar zijn in de regio.

BBL-opleiding doktersassistent

Scholing

Huisartsen Eemland ondersteunt ook graag in de kwaliteit van de zorg in de huisartsenpraktijk. Daarom bieden wij diverse scholingen aan waarbij taakherschikking en taakdelegatie centraal staan. Hierdoor krijg je als  huisarts meer tijd voor de patiënt.

Nascholingsagenda

Meer informatie

Wil je meer informatie of advies? Neem dan contact met ons op.

Afdeling P&O