Werken bij Huisartsen Eemland

Bij Huisartsen Eemland voelen we ons betrokken bij het belangrijke werk van de huisartsenpraktijk. De motivatie en inzet die wij daar zien om de best mogelijke zorg te verlenen, willen wij vooruithelpen.

Ons werk is mensenwerk. Wij zijn er voor huisartsen, praktijkmedewerkers en uiteindelijk natuurlijk voor patiënten. We zijn loyaal, zetten mensen in hun kracht. Wij maken elkaar sterker.

Wij werken doelgericht, met aandacht, motiveren elkaar en houden voor ogen waar het echt om gaat: huisartsen ondersteunen en ontzorgen, zodat zij zich kunnen richten op het bieden van passende zorg in iedere levensfase.

Dat is waar wij het voor doen. Wil jij jouw talenten ook hiervoor inzetten? 

Kies dan voor een functie bij Huisartsen Eemland, Huisartsenspoedpost Eemland of ga werken in één van de huisartsenpraktijken in onze regio.

Bekijk de vacatures

Moderne werkplek

Huisartsen Eemland heeft een modern, licht kantoor aan de Basicweg in Amersfoort. De Huisartsenspoedpost bevindt zich in Meander Medisch Centrum in Amersfoort. Je kiest een flexplek, overlegkamer of stilteruimte waar je gaat werken. We werken hybride: er zijn prima ICT-voorzieningen om op afstand met elkaar te overleggen. En, zeker niet onbelangrijk, er is goede koffie! 

Jonge organisatie met ambitie

Huisartsen Eemland is een snelgroeiende en toekomstgerichte organisatie. De sfeer omschrijft zich als informeel, open en enthousiast. Collega’s zijn graag bereid om elkaar verder te helpen. Ze zijn bevlogen en heel betrokken bij hun werk. Werk je bij Huisartsen Eemland dan krijg je zelfstandigheid, flexibiliteit en wordt doorgroeien gestimuleerd.

Werken bij HE betekent dat je veel ruimte krijgt om je ideeën om te zetten in projecten

Sandra Knopper, zorgprogrammacoördinator Lees verder

Arbeidsvoorwaarden

Ga je werken bij Huisartsen Eemland? Op al onze arbeidsovereenkomsten is de cao Huisartsenzorg van toepassing. De onderstaande arbeidsvoorwaarden gelden voor functies bij Huisartsen Eemland:

  • het salaris is exclusief 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen o.b.v. 38 uur en 8,33% eindejaarsuitkering;
  • inschaling is op basis van het FWHZ (Functiewaardering Huisartsenzorg);
  • afhankelijk van de functie stellen we een laptop, mobiele telefoon en/of simkaart ter beschikking, net als een laptopstandaard, toetsenbord en muis;
  • reiskosten woon-werkverkeer: 0,23 ct per kilometer wanneer je 5 kilometer vanaf kantoor woont tot een maximun van 50 kilometer enkele reis
  • afhankelijk van de functie is er een thuiswerkvergoeding van € 2,35 per thuiswerkdag en een eenmalige vaste thuiswerkvergoeding van € 450 netto;
  • pensioen bij PFZW (Pensioenfonds Zorg & Welzijn) waarbij de premie voor 50% voor rekening van de werkgever en 50% voor rekening van de werknemer komt;
  • we bieden een hybride werkomgeving, waarbij we voor 50% op kantoor en 50% vanuit huis werken;
  • er is ruimte voor creatieve en innovatieve ideeën en opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
  • jaarlijks personeelsfeest.

  Let op!

  Voor werken bij Huisartenspoedpost Eemland gelden andere arbeidsvoorwaarden. 

  Naar Huisartsenspoedpost Eemland

  Wil je solliciteren bij een huisartsenpraktijk, informeer dan bij de contactpersoon van de praktijk naar de arbeidsvoorwaarden.