Problemen met Uw Zorg Online

Donderdag 04 juli 2024
Delen:
https://huisartseneemland.nl/over-ons/nieuws/problemen-met-uw-zorg-online/

Huisartsen Eemland is in gesprek met Uw Zorg Online na signalen vanuit huisartsenpraktijken over problemen met het portaal. 

Er zijn o.a. aanmeldproblemen bij patiënten die in het portaal willen. Daarnaast zijn er ook klachten over de kwaliteit en reactiesnelheid van de helpdesk. 

Er is op verzoek van HE een analyse gedaan door Uw Zorg Online en Sanday over de aanmeldproblemen. De oorzaak van een veelvoorkomende fout gaat opgelost worden in de volgende release bij Promedico ASP (naar verwachting eerste helft juli). Hopelijk gaat dit een (groot) deel van de aanmeldproblemen oplossen.  Het precieze effect moeten we afwachten. 

De afspraak is dat je problemen met het patiëntenportaal (blijft) melden aan Uw Zorg Online via: Servicedesk Uw Zorg Online - Jira Service Management (atlassian.net).

Als het probleem niet goed wordt opgelost door Uw Zorg Online, ontvangen we bij HE hierover graag bericht via met vermelding van het ticketnummer van Uw Zorg Online. Dan gaan we vanuit HE kijken of we jullie via onze contactpersoon hierin kunnen ondersteunen.