Even voorstellen: praktijkconsulent zorg Sandra Knopper

Donderdag 27 juni 2024
Delen:
https://huisartseneemland.nl/over-ons/nieuws/sandra-knopper-ze-was-zpc-en-nu-praktijkconsulent/

Sandra Knopper heeft een nieuwe functie bij Huisartsen Eemland. Per 1 juli start ze als praktijkconsulent zorg. Hieronder vertelt ze er zelf wat meer over!

Ik ga als praktijkconsulent zorg aan de slag. In die rol ondersteun ik huisartsenpraktijken op het gebied van de zorgprogramma’s: Diabetes, CVRM, COPD en Ouderenzorg. Ik geef instructie, advies en coaching zodat praktijken kwalitatief goede zorg kunnen leveren. Het doel van deze functie is het signaleren van knelpunten en bieden van spiegelinformatie zodat praktijken hun kwaliteitsdoelstellingen kunnen behalen. Nieuwe medewerkers werk ik in voor het deelnemen aan ketenzorgprogramma's.

De afgelopen jaren was ik zorgprogrammacoördinator astma/COPD en heb ik mij met name beziggehouden met het ontwikkelen en uitvoeren van beleid rondom longzorg.
Een van de aspecten die ik daarin het leukste vond, was het bezoeken van praktijken en met hen te kijken hoe HE kan ondersteunen bij wensen, ambities en/of knelpunten op het gebied van zorg.

In mijn nieuwe functie is dat precies wat ik ga doen. Ik neem binnenkort contact op om een afspraak in te plannen. Wil je eerder contact, mail dan via s.knopper@huisartseneemland.nl. Hopelijk tot gauw!

Sandra Knopper, s.knopper@huisartseneemland.nl