Praktijkwebsite 2.0 met hulp van HE. De digitale toegangspoort tot jouw praktijk

Vrijdag 30 augustus 2024
Delen:
https://huisartseneemland.nl/over-ons/nieuws/praktijkwebsite-20-met-hulp-van-he-de-digitale-toegangspoort-tot-jouw-praktijk/

Volgend bericht

Op veler verzoek heeft Huisartsen Eemland nu een regionale praktijkwebsite ingekocht en ingericht. Met Praktijk.nl introduceren we regionale praktijkwebsites die zijn afgestemd op de behoeften van huisartsenpraktijken en patiënten.

Er is een template gemaakt waar alle huisartsenpraktijken in onze regio gebruik van kunnen maken. Deze regionale praktijkwebsite kan bijdragen aan de efficiëntie en professionaliteit van jouw praktijk. Daarnaast hebben we een aantrekkelijk inkoopvoordeel weten te realiseren én is deze praktijkwebsite toekomstbestendig. Laat je inspireren en informeren tijdens de (digitale) inloopmomenten die we organiseren op 24 september en 1 oktober.

De voordelen van een praktijkwebsite van HE

  • Bespaar kostbare tijd: dankzij het gebruiksvriendelijke template en de standaardteksten gaat het bouwen en onderhouden van je website een stuk eenvoudiger en sneller. De website is te personaliseren en je behoudt dus de autonomie over je eigen website.
  • Verhoog de digitale patiëntenstroom: met deze nieuwe website kunnen patiënten eenvoudig via het patiëntenportaal met jullie communiceren of bijvoorbeeld uitslagen inzien, wat leidt tot een efficiënter verloop van de zorg en minder vragen voor de assistent én huisarts.
  • Altijd actuele inhoud: elk kwartaal ontvang je relevante nieuwsberichten van Huisartsen Eemland, die je direct kunt delen op je website of wachtkamerscherm.
  • Een aantrekkelijk tarief met inkoopkorting.
  • Data toegang: krijg toegang tot uitgebreide data en analyses die je helpen om je praktijk te optimaliseren.
  • Professionele uitstraling: een moderne, goed ontworpen website versterkt het vertrouwen van je patiënten en benadrukt de kwaliteit van je zorg.
  • Extra functionaliteiten: Mogelijkheid tot gebruik van een nieuwsbriefservice en de koppeling met wachtkamerschermen, waarmee je eenvoudig belangrijke informatie deelt met je patiënten.

Kom langs tijdens onze inloopmomenten

We nodigen je uit voor de twee informatieve inloopuren die we organiseren op dinsdag 24 september en dinsdag 8 oktober. Hierin laten we zien hoe een praktijkwebsite eruit kan zien en vertellen wat er komt kijken bij een overstap. Een goede gelegenheid om je vragen te stellen en te ontdekken hoe een regionale praktijkwebsite je praktijk kan versterken.

Aanmelden

Voorbereid overstappen?

Check bij interesse in een overstap alvast de opzegtermijn van je huidige websiteaanbieder. Dit voorkomt onverwachte automatische verlengingen van je contract. Vaak moet een contract voor 1 oktober opgezegd worden.

Bekijk hoe anderen het doen

Drie praktijken in onze regio zijn overgestapt naar deze nieuwe aanbieder. Wil je zien hoe dit eruitziet? Bekijk hier hun ervaringen en laat je inspireren!

Om praktijken over de streep te trekken bieden wij de eerste 20 praktijken een aantrekkelijke korting. Daarna betalen huisartsenpraktijken éénmalig een vast bedrag om over te stappen. De kosten daarna zijn lager dan van de meeste website aanbieders.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Cheryl Veldkamp, projectleider: cheryl@sagenhoek.nl.