Ontdek ons scholingsaanbod voor doktersassistenten

Maandag 17 juni 2024
Delen:
https://huisartseneemland.nl/over-ons/nieuws/ontdek-ons-scholingsaanbod-voor-doktersassistenten/

Huisartsen Eemland heeft een ruim aanbod aan scholingen, speciaal voor de doktersassistent. Onze denktank helpt ons bij het samenstellen van dit aanbod. Graag lichten wij er een paar uit. Heb jij (of je collega) zin om een leerzame en leuke scholing te volgen? Kijk snel bij het aanbod en meld je aan!

CVRM voor de doktersassistent

Binnen het zorgprogramma CVRM is in veel huisartsenpraktijken een belangrijke taak weggelegd voor de doktersassistent. Tijdens deze scholing besteden we o.a. aandacht aan risicoschatting, veranderingen in de NHG-Standaard CVRM van 2019 en bloeddruk meten. Wil je als doktersassistent ook zelf CVRM zorg gaan bieden, dan raden wij de opleiding SOH CVRM aan.

Meer informatie en aanmelden

Dringende diabeteszaken in de dagpraktijk voor de doktersassistent

Er zijn 1,2 miljoen patiënten met diabetes in Nederland. Als doktersassistent ben je het eerste aanspreekpunt als er iets aan de hand is met deze patiënten: een gemeten hoge glucose, verkeerd gespoten insuline of bijvoorbeeld een verlaagd bewustzijn door een hypo.

In deze interactieve online scholing leer je in 2 uur hoe je op de juiste manier moet handelen bij deze dringende diabeteszaken.

Meer informatie en aanmelden

Kies uit één van onze 12 scholingen voor doktersassistenten 

Wist je dat er 12 scholingen in de HE nascholingsagenda staan voor doktersassistenten? En wij zijn druk bezig om nog meer scholingen te organiseren. Ons complete aanbod vind je in de HE nascholingsagenda

Nog geen inlog voor de nascholingsagenda?

De praktijkhouder/praktijkmanager kan dit regelen via het HE Serviceportaal. Mochten er vragen of problemen zijn, dan helpt team Scholing je graag verder, mailen kan naar scholing@huisartseneemland.nl.