Nieuwe roostertool HAP in 2025!

Maandag 07 oktober 2024
Delen:
https://huisartseneemland.nl/over-ons/nieuws/nieuwe-roostertool-in-2025/

We hebben goed nieuws! Vanaf januari 2025 stappen we bij Huisartsenspoedpost Eemland over op een nieuwe, volledig geautomatiseerde roostertool. Dit betekent een flinke verbetering ten opzichte van ons huidige, verouderde systeem.

Waarneemapp

We gaan werken met de Waarneemapp, die het roosteren eenvoudiger en efficiënter maakt. Geen handmatig werk meer en een forse vermindering van vragen over roosters. Jullie kunnen straks zelf moeiteloos diensten beheren, vrij roosteren én diensten ruilen met collega's, wat vooral prettig is voor waarnemend huisartsen die ook dagpraktijken invullen.

Deze nieuwe tool zal tijd besparen voor zowel huisartsen als de planner van de HAP. De tool wordt ondersteund door een helpdesk en een projectleider, zodat iedereen goed wordt begeleid tijdens de overgang.

Huidige rooster

Het huidige bestaande rooster, dat loopt tot april 2025, wordt overgezet in de Waarneemapp, zodat je in het eerste kwartaal van 2025 kunt wennen aan deze nieuwe tool. In december volgt een eerste webinar met een heldere uitleg en begin februari starten we met de planronde voor het rooster van april t/m september.