Nieuw: het HE Serviceportaal

Woensdag 29 november 2023
Delen:
https://huisartseneemland.nl/over-ons/nieuws/nieuw-het-he-serviceportaal/

Goed nieuws: Huisartsen Eemland introduceert het HE Serviceportaal. Een portaal speciaal voor praktijkhouders en praktijkmanagers, waar je gemakkelijk zelf organisatiegegevens van de praktijk beheert en (keten)overeenkomsten raadpleegt en ondertekent.

Waarom een serviceportaal?

In het portaal heeft de praktijkhouder en/of de praktijkmanager zelf, zonder tussenkomst van een medewerker van Huisartsen Eemland, toegang tot de organisatiegegevens van de huisartsenpraktijk. Dit is efficiënt en biedt gemak, omdat je veel zaken tijd-en plaatsonafhankelijk kan regelen. Bovendien is het portaal een afgeschermde, veilige omgeving om organisatiegegevens met elkaar te delen.

Je kunt in het serviceportaal terecht voor:

1. Ketenzorgovereenkomsten
Je kan ketenzorgovereenkomsten binnen het portaal inzien en ondertekenen. Daarnaast vind je er een archief van eerdere ondertekende overeenkomsten.

2. Organisatie- en medewerkersgegevens
Je gebruikt het portaal om je praktijkgegevens te beheren. Vanaf 2024 moeten praktijkmedewerkers als gebruiker in het serviceportaal staan, om zich te kunnen aanmelden voor (na)scholingen. Belangrijk dus dat dit up to date is. 

De mogelijkheden van een portaal zijn ruim en daar waar het nuttig is zullen wij dit in de toekomst gaan uitbreiden.

Toegang tot het serviceportaal

De praktijkhouder krijgt toegang tot het portaal van de praktijk. Hij/zij kan vervolgens beheerderrechten toekennen aan andere medewerkers, zoals de praktijkmanager. Dat kan handig zijn, want zo kan de praktijkmanager gedelegeerde managementtaken oppakken. 

Standaard is de praktijkhouder de beheerder in het serviceportaal voor de praktijk. Vanuit HE mogen wij niet beheerdersrechten toekennen aan anderen. Die verantwoordelijkheid ligt bij de praktijkhouder.

Meer informatie

Heb je nog vragen, dan kun je terecht bij de Servicedesk van Huisartsen Eemland, via .