Jennifer Kerkman: nieuwe manager Service bij HE

Maandag 08 juli 2024
Delen:
https://huisartseneemland.nl/over-ons/nieuws/jennifer-kerkman-1-juli-als-manager-service-gestart-bij-he/

Op 1 juli is Jennifer Kerkman bij Huisartsen Eemland gestart als de nieuwe manager Service. Zij houdt zich bezig met het programma 'toegankelijke huisartsenzorg', is verantwoordelijk voor het aanbod van HE en biedt ondersteuning aan de organisatie zelf.

Belangrijk hierin is dat huisartsenpraktijken zoveel mogelijk ontzorgd worden in hun zorgprocessen en op de praktijkvoering. Actuele thema’s hierin zijn: huisvesting, arbeidsmarkt en praktijkorganisatie.

“Voordat ik bij Huisartsen Eemland aan de slag ging, was ik werkzaam bij Vektis. Hier heb ik in eerste instantie onderzoek gedaan naar de geleverde zorg en het zorgaanbod in de eerste lijn en was ik later verantwoordelijk voor het AGB-register. Bij Vektis heb ik ervaring opgedaan met zowel het ondersteunen van de zorg als op het inrichten van een veranderende organisatie. Dat terwijl de dienstverlening door moest lopen. Deze ervaring hoop ik ook in de groeiende organisatie bij Huisartsen Eemland te kunnen inzetten. Ik kijk dan ook erg uit om op deze manier mijn bijdrage te leveren aan de huisartsenzorg in de regio Eemland.”

Neem bij vragen of ideeën vooral contact op met Jennifer via j.kerkman@huisartseneemland.nl.