Nieuwe praktijkhouder: Mirjam van der Spek - Huisartsenpraktijk De Soester in Soest

Maandag 28 oktober 2024
Delen:
https://huisartseneemland.nl/over-ons/nieuws/huisartsenpraktijk-bank-wordt-huisartsenpraktijk-de-soester/

Sinds 1 september heb ik, Mirjam van der Spek, de praktijk van Richard Bank overgenomen in Soest.

Sinds 2016 werk ik met veel enthousiasme in deze praktijk. Samen met 2 collega huisartsen: Marloes Essink en Marloes Bos, en een fantastisch toegewijd ondersteunend team leveren wij de dagelijkse patiëntenzorg.

De afgelopen jaren ben ik mij er elke dag steeds meer van bewust hoe mooi en bijzonder het huisartsen vak is. Betrokken zijn bij de meest kwetsbare & intieme momenten in het leven van iemand. Iets kunnen betekenen, een zorg wegnemen, een luisterend oor.

Het aangaan van het (solo) praktijkhouderschap is een behoorlijke uitdaging in een roerige tijd. Ik ben er van overtuigd dat dit een unieke kans is om mijn stempel te zetten op het voortzetten van de huisartsenzorg zoals deze ooit bedoeld is; persoonlijk, kleinschalig, met ruimte voor eigen inbreng van zowel de dokter als de patiënt.

Daarnaast hoop ik als praktijk houdend huisarts een verbinder te zijn. Een dokter die naast zijn patiënten kan gaan staan.

Een groot deel van de collega artsen heb ik wel eens ontmoet op de HAP. Ik kijk uit naar een vruchtbare samenwerking binnen de regio!