Post Acuut Infectieuze Syndromen (PAIS) op Prisma

Woensdag 02 oktober 2024
Delen:
https://huisartseneemland.nl/over-ons/nieuws/post-acuut-infectieuze-syndromen-pais-op-prisma/

Wist je dat je op Prisma vijf artsen kunt vinden die gespecialiseerd zijn in Post Acuut Infectieuze Syndromen (PAIS)? Hiertoe behoren onder andere Long COVID, ME/CVS  en Q-koortsvermoeidheidssyndroom. 

Heb je een casus over één van deze onderwerpen, dan kun je dus terecht op Prisma (via de Siilo-app) om hier advies over in te winnen. Voor het gemak zijn deze specialisten allen ondergebracht onder het specialisme 'Longgeneeskunde'. 


Prisma: laagdrempelig overleggen met specialisten

Huisartsen Eemland biedt in samenwerking met Zilveren Kruis het Prisma-netwerk aan voor alle huisartsen (ook AIOS) in de regio Eemland.

Prisma is een landelijk kennisnetwerk waar je cases voorlegt aan specialisten van verschillende disciplines. Vanuit verschillende perspectieven krijg je een visie op je vraag, wat je verder helpt bij het bepalen van het vervolgtraject met de patiënt. 

Het is een laagdrempelige manier om te overleggen met medisch specialisten. Het werkt aanvullend op het meedenkconsult, dat 1-op-1 en monodisciplinair is. Je vindt Pisma via de Siilo-app.

Lees meer over Prisma