Nieuwe praktijkhouder: Mizhgona Yusupova – Huisartsenpraktijk Madris in Amersfoort

Maandag 28 oktober 2024
Delen:
https://huisartseneemland.nl/over-ons/nieuws/mizhgona-yusupova-de-nieuwe-praktijkhouder-van-huisartsenpraktijk-madris/

Volgend bericht

Mijn naam is Mizhgona Yusupova, en sinds september 2024 ben ik de praktijkhouder van Huisartsenpraktijk Madris in het gezondheidscentrum Schuilenburg, Amersfoort.

Na jarenlange ervaring als huisarts voelde ik dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging, en de kans om deze praktijk over te nemen kwam op precies het juiste moment.

De belangrijkste drijfveer achter mijn keuze om deze stap te zetten, was mijn verlangen om een positieve werkomgeving te creëren voor zowel patiënten als medewerkers. Het runnen van een praktijk is meer dan alleen de medische zorg; het gaat om het bouwen van een team waar mensen zich gehoord en ondersteund voelen. Het idee dat ik een verschil kan maken in de dagelijkse praktijkvoering, door niet alleen de zorgkwaliteit te verbeteren, maar ook een prettige en veilige werkplek te bieden voor mijn team, gaf mij het vertrouwen om deze verantwoordelijkheid op me te nemen.

Wat ik hoop te kunnen bijdragen als praktijkhouder, is een frisse blik en een hernieuwde focus op samenwerking, werkplezier en persoonlijke ontwikkeling binnen het team. Ik wil dat iedereen die bij onze praktijk betrokken is, zich gewaardeerd voelt en met plezier naar het werk komt. Daarbij wil ik ook een praktijk zijn waar patiënten zich welkom en op hun gemak voelen, waar hun vragen en zorgen serieus worden genomen en waar ze de zorg ontvangen die ze verdienen.

Wat ik het meest zie zitten in mijn nieuwe rol, is de mogelijkheid om met mijn collega’s samen te werken aan verdere verbeteringen in de praktijk. Ik kijk ernaar uit om samen te groeien, nieuwe projecten op te starten en vooral om een prettige en goedlopende praktijk neer te zetten waar we trots op kunnen zijn.

Ik ben erg blij om deel uit te maken van deze regio en kijk uit naar verdere samenwerking met Huisartsen Eemland en mijn collega-praktijken.