Wijkcoördinator en projectleider transmurale zorg voor de regio Barneveld gezocht

Voel jij je thuis in de eerstelijnszorg en ken je de huisartsenzorg goed? Kun jij flexibel een aantal extra uren inzetten?
Dan is de functie van wijkcoördinator / projectleider transmurale zorg Barneveld misschien wat voor jou!

Als jij zo’n duizendpoot bent die al jaren binnen de eerstelijnszorg actief is en toe is aan iets nieuws en uitdagends; dan zoeken wij jou!

Wij zijn per direct op zoek naar:

Wijkcoördinator en projectleider transmurale zorg voor de regio Barneveld

De huisarts(voorziening) speelt een sleutelrol in de zorg dicht bij huis. Omdat mensen steeds ouder worden en langer thuis blijven wonen, wordt de zorg steeds complexer en neemt de druk op de huisartsenpraktijk toe. Samenwerking met andere disciplines in de wijk is steeds belangrijker om de toenemende druk het hoofd te kunnen blijven bieden en goede zorg te kunnen blijven leveren.
Huisartsen Eemland is de regionale huisartsenorganisatie die de Organisatie & Infrastructuur (O&I) van deze samenwerking voor de hele regio op pakt en de wijken faciliteert met het aanstellen van wijkcoördinatoren.

Klik hier voor de volledige vacature en hier voor de bijlagen.

Enthousiast?
Lijkt dit je een interessante functie? Of wil je meer informatie over onze organisatie? Kijk op onze website www.huisartseneemland.nl of stuur een email voor 25 oktober 2020 naar hr@huisartseneemland.nl, of naar Dianne Jaspers, voorzitter stichting OWZ de Burgt, dajaspers@kpnmail.nl, bel/ WhatsApp via 06-12635935.