Wij zoeken een Doktersassistente voor 24 – 32 uur per week

Ben jij een (bijna) gediplomeerd doktersassistente, georganiseerd en flexibel, stressbestendig, zelfstandig en een teamplayer. Dan zoeken wij jou.

Jouw taken en verantwoordelijkheden zijn o.a.:
– Triage met daaruit voortkomende werkzaamheden
– Medisch technische handelingen op je eigen spreekuur. O.a. audiogrammen, enkel-arm index, uitstrijkjes, ecg’s, etc.
– Omlooptaken: Spoedgevallen ontvangen, wondzorg, klaarzetten en assisteren van ingreepjes, reinigen van instrumentaria, kamers bijvullen en opruimen.
– Administratieve taken zoals het verwerken van herhaalrecepten, (elektronische) post en mail.

Wij zijn een goed georganiseerde en vooruitstrevende hoed van 3 huisartsenpraktijken. Er zijn 6 huisartsen, 8 doktersassistentes, 4 praktijkondersteuners-somatiek, 2 praktijkondersteuners-GGZ, 1 medisch secretaresse en 2 praktijkmanagers werkzaam. Daarnaast is er een prikpunt van het Meander Medisch Centrum en wordt er nauw samengewerkt met de apotheek, welke in hetzelfde pand gevestigd is.

Wij bieden een leuke afwisselende werkplek als doktersassistente in een gezellig groot team. Salaris conform CAO huisartsenzorg, bij- en nascholingen aangepast op jouw persoonlijke behoeften.

Ben jij degene die we zoeken?
Dan ontvangen we graag je motivatie en CV op fmwenechanya@gezondheidscentrumhoogland.nl Voor meer informatie kun je contact opnemen met Maaike Sanders, huisarts of Fennande Mwenechanya, operationeel manager. Tel nummer 033-4805807, of kijk op www.gezondheidscentrumhoogland.nl.