Veilig mailen

In de gezondheidszorg is de uitwisseling van privacy gevoelige informatie zoals patiëntgegevens en medische dossiers aan de orde van de dag. Een oplossing voor veilige communicatie is daarom essentieel. Om met iedereen veilig te communiceren heeft Huisartsen Eemland voor Zivver gekozen, deze oplossing biedt voor iedereen de mogelijkheid om veilig een gesprek met Huisartsen Eemland te starten. 

Veilig mailen met Zivver
Voor het versturen van privacygevoelige informatie gebruikt Huisartsen Eemland het programma Zivver. Zivver versleuteld uw bericht, op deze manier kunt u veilig persoonsgegevens naar Huisartsen Eemland sturen. Iedereen kan gebruik maken van onderstaande knoppen om veilig contact op te kunnen nemen met de betreffende afdelingen. U heeft hiervoor geen account nodig.

Hoe werkt het?
Door te klikken op één van de onderstaande buttons, opent u de Zivver webapp. Per knop staat aangegeven met welke afdeling u contact kunt opnemen. Als u de Zivver webapp heeft geopend dan kunt u  hier uw naam en e-mailadres invullen. U ontvangt een e-mail waarin u bevestigd de eigenaar van het e-mailadres te zijn. Via de link in het e-mailbericht kunt u een veilig bericht openen en verzenden. Hulp nodig? Op de website van Zivver staan verschillende instructievideo’s.

Let op! Deze knoppen zijn NIET bedoeld voor patiënten van de huisartsenpost met medische vragen. E-mails worden niet buiten kantoortijden gelezen of beantwoord.