Waarnemer voor vrijdag met uitbreiding naar twee dagen in 2020 en/of waarneming zwangerschapsverlof half juli-december 2019

Huisartsenpraktijk Asklepios is gevestigd in het centrum van Barneveld. Het is een goed georganiseerde, gemoedelijke groepspraktijk bestaande uit zes huisartsenpraktijken die nauw met elkaar samenwerken. Zij hebben één team van assistentes en praktijkondersteuners. Dit geeft een gezellige, dynamische sfeer. De praktijken is NHG geaccrediteerd en hecht waarde aan kwaliteitsbeleid en onderlinge betrokkenheid.

Vanwege het vertrek van een vaste waarnemer, is er een vacature vrijgekomen voor een waarnemer in de praktijk van dr. van Gelder. Haar praktijk is een groeipraktijk die zal uitgroeien tot een normpraktijk in 2020. Op dit moment zoeken we een waarnemer voor de vrijdagen, met uitbreiding naar twee dagen (óók de woensdag) vanaf 2020. Tevens is er zicht op een langdurige samenwerking.

Tot slot zoeken we nog iemand voor haar zwangerschapsverlof van half juli tot begin december 2019.
Genoeg mogelijkheden dus!

Wat zoeken we?
– Een enthousiaste, toegankelijke collega met hart voor de patiënt
– Een teamspeler met ambitie op het gebied van organisatie en financiën
– Een doorpakker en iemand met visie

Wat kunnen we je bieden?
– Een team met enthousiaste, goed benaderbare collegae
– Een plek waar je kan groeien van waarnemer naar iemand die ook op andere terreinen meedenkt in de praktijkorganisatie
– Startdatum bij voorkeur per 1 mei
– Mogelijkheid tot ook waarnemen van het zwangerschapsverlof (ma, di, do)

Is je nieuwsgierigheid gewekt? Bel of mail gerust voor meer informatie! Wil je solliciteren, mail dan vóór 25 maart je brief met CV naar management@hp-asklepios.nl, t.a.v. Stephanie van Gelder. Voor meer informatie kun je bellen naar de praktijk: 0342-411444 en vraag naar Stephanie of een van de managementassistentes (Coriene of Jochien).