Vacature triagist

Huisartsen Eemland BV is de regionale huisartsenorganisatie voor Eemland en omstreken. Ons kantoor bevindt zich in Amersfoort en de Huisartsenpost bevindt zich in het Meander Medisch Centrum. Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega’s die ons team op de Huisartsenpost Eemland komen versterken! Ben je maatschappelijk betrokken en wil je een bijdrage leveren aan de gezondheid en welzijn van de burgers van de regio Eemland? Dan zijn wij op zoek naar JOU!

De organisatie
Het team van de huisartsenpost bestaat uit o.a. huisartsen, triagisten, eerstelijns verpleegkundigen en chauffeurs. Samen zorgen zij ervoor dat de mensen die ’s avonds, ’s nachts of in het weekend spoed medische hulp nodig hebben, goed worden geholpen.

Profiel
Als Triagist denk je in urgentie en beoordeel je telefonisch en persoonlijk de klachten en vragen van patiënten. Je adviseert en informeert patiënten en organiseert spreekuren en visites. Ook assisteer je de huisarts bij (medische) werkzaamheden. Je werkt in teamverband met gediplomeerde triagisten onder supervisie en verantwoording van dienstdoende huisartsen.

Herken jij jezelf in het profiel en heb je:

  • Een diploma tot Triagist óf:
  • Een afgeronde MBO 4 diploma in de zorg en ben je bereidt een opleiding tot Triagist te volgen;
  • Affiniteit met geautomatiseerde systemen en softwareprogramma’s;
  • Geen problemen om tijdens drukte goed te kunnen presteren;
  • Goede vaardigheden met plannen;
  • Een flexibele werkhouding;
  • Een goed humeur.

Wij verwachten een flexibele inzetbaarheid in de avonden, nachten en weekenden en een minimale inzet van 8 uur per week. Bij kleine contracten zal de nadruk liggen op diensten in het weekend.

Ons aanbod
Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor minimaal 12 uur per week. Het salaris op fulltime basis (38 uur) is maximaal € 3.095,- bruto per maand en is exclusief toeslagen van 30% bij avonddienst en 50% bij nacht- en weekenddienst. Arbeidsvoorwaardelijk is de cao Huisartsenzorg van toepassing. Naast diverse opleidingen, persoonlijke begeleiding op de werkvloer en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden is er aandacht voor scholing en persoonlijke ontwikkeling.

Solliciteren
Je kunt direct op deze vacature solliciteren door een mail te sturen naar HR@huisartseneemland.nl
Mocht je vragen hebben over deze vacature dan kun je bellen met Tirza Volk, teamleider via telefoonnummer 06-21702343.