Vacature Triagist ZCC te Bilthoven

Vacature Triagist ZCC te Bilthoven
Huisartsen Eemland BV is de regionale huisartsenorganisatie voor Eemland en omstreken. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Amersfoort. Huisartsenpost Eemland bevindt zich in het Meander Medisch Centrum te Amersfoort. Medio juni 2020 start de huisartsenpost met het oprichten van een Zorg Coördinatie Centrum (ZCC) in het METS Center te Bilthoven. Het callcenter zal vanuit het Meander voor een groot gedeelte verplaatst gaan worden naar het ZCC.

RAVU Midden Nederland, GGZ en Huisartsenpost Eemland gaan een nieuwe samenwerking aan om een ZCC te vormen voor de spoedzorg in de eerste lijn. Ook andere organisaties zullen later aansluiten bij het ZCC. Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega’s die ons team willen komen versterken op het ZCC te Bilthoven! Ben je maatschappelijk betrokken en wil je een bijdrage leveren aan de gezondheid en het welzijn van de burgers van de regio Eemland?

Zie jij het als uitdaging om met meerdere ketenpartners in een nieuw te ontwikkelen centrum te gaan werken? Dan zijn wij op zoek naar JOU!

Klik hier voor de volledige vacature!