Vacature Medewerker Financiële Administratie

Ben jij een teamspeler die makkelijk contact legt met collega’s en leveranciers. Deins jij niet terug van het opnemen van de telefoon. Draai jij je hand niet om voor vernieuwingen op het gebied van ICT. Leer jij snel. Zijn ‘accuratesse’, ‘gestructureerd’ en ‘kritisch’ begrippen die bij jou passen.

Dan pas je bij ons!

Als Medewerker Financiële Administratie bij Huisartsen Eemland BV werk je in een innovatieve en dynamische zorgonderneming gevestigd in Amersfoort. Wij zijn een jonge huisartsenorganisatie in de regio Eemland met bijna 100 medewerkers in dienst waar 160 huisartsen het eerste aanspreekpunt zijn voor ruim 350.000 inwoners. Wij zijn als Huisartsen Eemland het centrale aanspreekpunt tussen de huisartsen en onze ketenpartners. Wij ontwikkelen zorgprogramma’s, exploiteren de huisartsenpost, faciliteren de huisartsenpraktijken, geven nascholingen en hebben nog heel veel meer plannen voor de toekomst. De huisarts wordt steeds meer de regisseur van ons zorglandschap en daar ondersteunen wij hen bij!

De functie
Wij bieden een uitdagende rol voor een Medewerker Financiële Administratie. De afdeling Finance bestaat uit 3 medewerkers. Als Medewerker Financiële Administratie wordt er van je verwacht dat de administratie altijd betrouwbaar en up-to-date is om hiermee bij te dragen aan de interne informatievoorziening. Je werkt nauw samen met de Business Controller en de Financial Controller.

Onze regionale huisartsenorganisatie is volop in beweging. Dit vraagt om een flexibele organisatie die gericht is op continu leren en verbeteren. Dat geldt dus ook voor jou!

Taken en verantwoordelijkheden
Als Medewerker Financiële Administratie ben je verantwoordelijk voor:

  • Crediteuren- en debiteurenadministratie;
  • Het gehele proces rondom de facturen;
  • Controleren van de binnengekomen gelden en de verwerking hiervan in het administratieve pakket;
  • Het onderhouden van externe contacten met betrekking tot de administraties.

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal MBO 3 werk- en denkniveau met een opleiding op financieel gebied:
  • Minimaal 1 jaar ervaring;
  • Aantoonbare affiniteit met geautomatiseerde systemen;
  • Je werkt accuraat, gestructureerd, zelfstandig en bent flexibel;
  • Bent kritisch en hebt een proactieve houding;
  • Affiniteit met cijfers en je hebt enige kennis van Excel.

Aanbod
Wij bieden je een uitdagende functie voor 32-38 uur met veel verantwoordelijkheid in een dynamische organisatie. Parttime werken is ook bespreekbaar. De functie wordt afhankelijk van jouw ervaring bij de start gewaardeerd in schaal 5 van de CAO Huisartsenzorg, minimaal 2.220,- EUR en maximaal 3.067,- EUR per maand, bij een fulltime dienstverband (38 uur). Aanstelling vindt plaats voor één jaar met de intentie om te verlengen naar een vaste aanstelling.

Solliciteren
Wij vragen je rechtstreeks bij Huisartsen Eemland te solliciteren door je curriculum vitae vóór 2 september 2019 met een motivatie te sturen t.a.v. Jose van Unen. Dit kan via onderstaande sollicitatiebutton. Sollicitaties via een werving- & selectiebureau worden niet in behandeling genomen. Een referentie- en diplomacheck maken standaard deel uit van ons recruitmentproces. De eerste sollicitatiegesprekken worden gepland in de week van 9 september 2019. We zien je sollicitatie graag tegemoet.

Voor meer informatie over de functie of onze organisatie kun je contact opnemen met Jouke Donselaar, Business Controller ‪via telefoonnummer 0900-5552288.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.