Vacature junior triagist

Voor de HAP Amersfoort zijn wij op zoek naar Geneeskunde studenten die tot junior triagist opgeleid willen worden, relevante werkervaring willen opdoen én goed willen bijverdienen

Hoe je junior triagist wordt:
Na de interne training van max. 3 dagdelen mag je direct aan de slag als junior triagist. Je wordt niet in het diepe gegooid maar intensief ingewerkt (max. 40 uur) en begeleid op de werkvloer. Hierna mag je zelfstandig aan de slag als junior triagist.

Wat houdt je werk in:
Het team van de huisartsenpost bestaat uit huisartsen, triagisten en chauffeurs. Samen zorgen zij ervoor dat de mensen die ’s avonds, ’s nachts of in het weekend met spoed medische hulp nodig hebben, goed worden geholpen. Als triagist beoordeel je telefonisch en persoonlijk de urgentie van klachten en vragen van patiënten. Je adviseert en informeert patiënten en organiseert spreekuren en visites. Je werkt in teamverband met gediplomeerde triagisten onder supervisie en verantwoording van dienstdoende huisartsen.

Wat zijn de functie eisen:
We zijn op zoek naar 3e jaars geneeskunde studenten die in het bezit zijn van een dokter assistente diploma of 4e jaars geneeskunde studenten die in het bezit zijn van hun Bachelor.
Flexibel inzetbaarheid in de avonden, nachten en weekenden.

Wat bieden wij:
Naast de opleiding tot junior triagist en persoonlijke begeleiding op de werkvloer, een aantrekkelijk salaris conform de CAO Huisartsenzorg schaal 4 en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie zijn wij:
Huisartsenpost Eemland is een onderdeel van de organisatie Huisartsen Eemland. Dit is een initiatief van alle huisartsen uit de regio Eemland, verenigd in de coöperatie HCE (Huisartsen Coöperatie Eemland U.A). Wij zijn de regionale huisartsenorganisatie die de huisartsen in de regio Eemland faciliteert bij het uitvoeren bij de huisartsenzorg. Dit gebeurt op vele manieren: de huisartsenpost, maar ook zorgprogramma’s voor de chronisch zieken, nascholingen, werkafspraken met o.a. het ziekenhuis. Daarnaast zijn wij de centrale informatievoorziening voor huisartsen.

Wat wij willen:
De nieuwe huisartsenorganisatie Eemland wil een organisatie zijn die samenhangende zorg met de huisarts als spil in een sterke eerste lijn bevordert en daartoe de belangen van de aangesloten huisartsen in de breedste zin behartigt. Dit doen we 24/7, dus ook ‘s nachts en in het weekend op de huisartsenpost.

Waarom?
Wij willen bijdragen aan de gezondheid van onze patiënten en daarmee aan het welzijn van de burgers in onze regio. Wij geloven dat we dit kunnen bereiken door samenhangende zorg met de huisarts als spil in een sterke eerste lijn en optimale samenwerking met de tweede lijn.

Solliciteren
Je kunt direct op deze vacature solliciteren door een mail te sturen naar p&o@huisartseneemland.nl
Mocht je vragen hebben over deze vacature dan kun je bellen via telefoonnummer 0900-5552288.