Vacature Huisarts of SOG voor gespecialiseerd gezondheidscentrum (16-32 uur)

Lever jij graag op ontspannen wijze kwalitatieve huisartsenzorg aan een interessante doelgroep? Wil je geen declaratiedruk, maar wel je eigen spreekuur en je eigen patiënten? Kom met ons in contact!

Waar ga je werken?
Bij ons kun je je helemaal richten op de kwaliteitskant van de huisartsenzorg. Sherpa en Amerpoort zijn twee organisaties die mensen met een verstandelijke beperking een thuis geven. Er wonen ongeveer 750 mensen op de terreinen. Per huis worden de 6-10 bewoners begeleid door verzorgenden en verpleegkundigen en gaan waar mogelijk naar een vorm van dagbesteding. De baan die wij bieden is zowel geschikt voor huisartsen als voor SOG artsen.

In het gezondheidscentrum wordt gewerkt met (huis)artsen, AVG, verpleegkundigen, kwaliteitsmedewerkers medicatie en bijzondere tandheelkunde. Daarnaast werken we in en rond het centrum met verschillende specialisten, paramedici, gedragsdeskundigen, een apotheek en medewerkers van de thuiszorgwinkel. Ook periodiek gehoor- en visusonderzoek worden gefaciliteerd.

De populatie is zeer afwisselend, ook in leeftijd en zorgvraag. Je hebt als huisarts de tijd en de ruimte om echt zorg te verlenen aan jouw patiënten. Als arts biedt je naast de curatieve zorg ook preventieve en palliatieve zorg.

Wat bieden wij? 

 • Goede samenwerking: huisarts en AVG bepalen samen het medisch beleid en stemmen dit af met verwanten en/of het begeleidingsteam
 • Een groot team met verpleegkundigen, de gedragsdeskundigen, verschillende medisch specialisten (zoals neuroloog, psychiater, dermatoloog, klinische geneticus) en paramedici in het gebouw en op de terreinen
 • Samen lunchen met de collega’s van het gezondheidscentrum
 • op de fiets over het terrein visite rijden naar de patiënt
 • Variabele spreekuurtijden en –indeling mogelijk
 • Geen declaratiedruk en 10 minuten spreekuur
 • Geen ANW-diensten, wel goede samenwerking met de HAP

Wat vragen wij?

 • MSc Geneeskunde plus een afgeronde huisartsenopleiding;
 • actuele RGS-registratie als huisarts;
 • een rustige uitstraling en heldere communicatie voor alle gespreksniveaus;
 • goed multidisciplinair kunnen samenwerken;

Arbeidsvoorwaarden
Sherpa en Amerpoort bieden kandidaten volop de ruimte hun deskundigheid in te zetten en de kwaliteit van zorg verder te ontwikkelen. Meerdere contractvormen en uren zijn bespreekbaar, we bieden een marktconforme salariëring. Bij een loondienstverband zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden en scholingsmogelijkheden.

Wil je meer informatie? Schroom niet om contact op te nemen
Bel met Elisabeth Laceulle, manager, via 06-83086283
of met Louwrens Boomsma, huisarts, via 06-50547150

Wil je direct solliciteren? Dat kan natuurlijk ook via de website van Amerpoort en Sherpa.