Secretaresse m/v 18 uur per week

Ben jij op zoek naar baan als allround secretaresse bij een gezellige huisartsenpraktijk, waar geen dag hetzelfde is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De praktijk is gevestigd in gezondheidscentrum Corlaer te Nijkerk. Ons team bestaat uit zes huisartsen, één huisarts in opleiding, zeven doktersassistenten, één BBL-er, vijf praktijkondersteuners, één stagiaire POH-ggz, één secretaresse en één manager. Wij vormen een hecht en gezellig team. Onze kernwaarden: betrokkenheid, vertrouwen, toegankelijkheid, deskundigheid en energiek geven ons richting en bepalen onze acties, keuzes en gedrag. Er wordt hard gewerkt maar ook hard gelachen.

Wat vragen wij van jou?
Je hebt een afgeronde MBO-opleiding (medisch) secretaresse, niveau 4 of vergelijkbaar en minimaal 5 jaar werkervaring, bij voorkeur in een huisartsenpraktijk. Je bent een organisatietalent en faciliteert het team van doktersassistenten zodat zij zo goed mogelijk hun werk kunnen doen. Je zorgt voor de roosters en vakantieplanning en houdt de verlofadministratie bij. Het plannen en coördineren van jouw werkzaamheden vraagt om uitstekende communicatieve vaardigheden, overtuigingskracht en vasthoudendheid. Je werkt nauwkeurig en hebt affiniteit met financiën. Ervaring met declareren, Promedico-ASP en Twinfield is een pré. Je verzorgt de notulen van vergaderingen, hiervoor is het belangrijk dat je goed kunt luisteren, overzicht houdt en beschikt over goede uitdrukkingsvaardigheid in woord en geschrift. Je hoort en leest veel (vertrouwelijke) informatie; integriteit en betrouwbaarheid zijn voor jou vanzelfsprekend.

Wat bieden wij?
Een leuke afwisselende baan met veel verantwoordelijkheden! Wij vinden het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen en kunt groeien in jouw functie. Daarom bieden we je interne nascholing en dagen we je uit zelf met voorstellen te komen.

Jouw salaris en arbeidsvoorwaarden zijn vastgelegd in de CAO voor huisartsenzorg, schaal 5 max. € 3.224,- afhankelijk van opleiding en ervaring. Je bouwt pensioen op bij Pensioenfonds voor Zorg en Welzijn (PFZW).

Sollicitatie en inlichtingen:
Heb je belangstelling voor deze uitdagende functie? Stuur dan vóór 22 oktober as. je motivatie en CV naar: p.selles@gc-corlaer.nl.

Wil je eerst meer informatie? Bel 033 – 72 10 421 en vraag naar Petra Selles (aanwezig: ma. woe. middag, do.).