Praktijkondersteuner somatiek/longverpleegkundige 12-16 uur p/w

Wegens langdurig ziekteverlof van een van onze praktijkondersteuners zijn wij per direct op zoek naar een POH-s of longverpleegkundige voor 12-16 uur per week. Wij verwachten dat we in ieder geval voor drie maanden maar mogelijk ook langer, vervanging nodig zullen hebben.

Huisartsenpraktijk Bij de Flier is gevestigd in gezondheidscentrum Corlaer te Nijkerk. Ons team bestaat uit zes huisartsen, één huisarts in opleiding, zeven doktersassistenten, één BBL-er, vijf praktijkondersteuners, één stagiaire POH-ggz, één secretaresse en één manager. Wij vormen een hecht en gezellig team. Er wordt hard gewerkt maar ook hard gelachen.
Wij bieden onze patiënten chronische zorgprogramma’s DM, astma, COPD, CVRM en ouderenzorg. Afhankelijk van jouw ervaring en interesse kunnen we de taken en verantwoordelijkheden onder de POH’s tijdelijk (her)verdelen.

Jij bent enthousiast en ondernemend. Je kunt goed zelfstandig werken en hebt ervaring in het werken in de ketenzorg volgens protocollen en multidisciplinaire zorgprogramma’s. Je bent makkelijk aanspreekbaar, open en op zoek naar een professionele werkomgeving. Ervaring met Promedico asp is een pré.

Arbeidsvoorwaarden:
Jouw salaris en arbeidsvoorwaarden zijn vastgelegd in de CAO voor huisartsenzorg, schaal 7 max. € 4074,- afhankelijk van opleiding en ervaring.

Sollicitatie en inlichtingen:
Heb je belangstelling voor deze uitdagende functie? Stuur dan zo spoedig mogelijk je motivatie en CV naar: p.selles@gc-corlaer.nl.

Wil je eerst meer informatie? Bel 033 – 72 10 421 en vraag naar Petra Selles (praktijkmanager) of Remona Nielen (POH-s). Bij serieuze wederzijdse interesse, bestaat de mogelijkheid een dagdeel mee te lopen in de praktijk.