POH Somatiek, minimaal 8 uur p/w, Amersfoort

Functieomschrijving

Binnen onze praktijk zoeken wij per direct een ervaren praktijkondersteuner in verband met uitbreiding van de uren Praktijkondersteuner Somatiek. In onze praktijk leveren wij reeds ketenzorg voor DM, CVRM en Astma/COPD. Jij zal de ouderenzorg gaan opzetten via de ketenzorg in onze praktijk. Tevens ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van managementtaken op het gebied van de kwaliteitszorg en praktijkvoering van de huisartsenpraktijk. In deze functie zal je nauw samenwerken met en ondersteuning bieden aan je collega praktijkondersteuners.

Functie-eisen

Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding tot Praktijkondersteuner en hebt kennis van financieel management.  Affiniteit en ervaring met ketenzorg voor ouderen zijn een pre. Binnen de praktijk wordt gewerkt met Medicom. Je bent communicatief vaardig en je hebt een klantvriendelijke en patiëntgerichte werkhouding. Een groot verantwoordelijkheidsgevoel maakt dat jij de kwaliteit van de zorg binnen onze praktijk bevordert en bewaakt.

Competenties

  • Enthousiast, communicatief vaardig
  • Je neemt Initiatief en werkt zelfstandig
  • Je bent handig in plannen en organiseren
  • Een Teamspeler

De organisatie biedt

  • Een uitdagende en interessante baan als praktijkondersteuner in een multidisciplinair gezondheidscentrum
  • Een zelfstandige baan met ruimte voor scholing/persoonlijke ontwikkeling
  • Samenwerking in het team met collega POH’s  en overige medewerkers van de huisartsen-praktijken
  • Arbeidsvoorwaarden en salariëring via CAO Huisartsenzorg

Over de organisatie

In ons Gezondheidscentrum Schuilenburg zijn 2 huisartsenpraktijken gevestigd. Huisartsenpraktijk van Lange is een huisartsenpraktijk met ongeveer 2625 patiënten. Je zal komen te werken in het team van beide praktijken, waarin 2 huisartsen, 6 assistentes, 2 vaste waarnemend huisartsen,3 POH’s somatiek, POH-GGZ en POH-jeugd werkzaam zijn. Binnen ons Gezondheidscentrum zijn tevens een apotheek, fysiotherapeuten, buurtzorg en een diëtiste gevestigd.

Ben je geïnteresseerd in deze baan of heb je vragen? Bel of mail dan gerust!

Tel: 033 -20 30 600 / 06 -12 79 18 18

E-mail: vanlange@gcschuilenburg.nl