P&O adviseur met recruitmentskills (24-28 uur)

Vind je het leuk om in een dynamische en groeiende organisatie te werken en samen met de P&O collega’s de afdeling P&O verder te professionaliseren? Ben jij thuis in alle P&O zaken en heb je ervaring met werving & selectie activiteiten? Steek je daarnaast ook nog graag zelf de handen uit de mouwen? Dan nodigen wij je hierbij graag uit voor een kennismakingsgesprek!

Waar kom je te werken?
Huisartsen Eemland (HE) is de regionale huisartsenorganisatie voor de regio Eemland en omstreken. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Amersfoort. Onze organisatie ondersteunt de huisartsen in de regio op het gebied van chronische zorg, spoedzorg en netwerkontwikkeling. Verder ontwikkelen we samen met de huisartsen innovatieve producten die bijdragen aan goede patiëntenzorg en het werkplezier van de zorgprofessionals. Er zijn ruim 180 huisartsen en bijna 140 medewerkers aan onze organisatie verbonden. Huisartsen Eemland biedt een hybride werkomgeving aan, waarbij voor 50% op kantoor en 50% thuis gewerkt wordt. Voor meer informatie zie: www.huisartseneemland.nl.

Wat ga je doen?
De organisatie, maar ook het team P&O, is snelgroeiende. Het huidige P&O team bestaat uit een manager, een adviseur en een administratief medewerker. Samen pakken we diverse P&O-projecten op, bijvoorbeeld op het gebied van de Arbeidsmarktkrapte, Duurzame Inzetbaarheid en/of Medewerkerstevredenheid voor zowel de Chronische-, de Spoedzorg als voor de huisartspraktijken en bouwen we aan de verdere professionalisering van de afdeling P&O. Je werkt mee aan het samenstellen en uitvoeren van het P&O jaarplan, het P&O-beleid en de bijbehorende HR-instrumenten. Je fungeert als aanspreekpunt voor de leidinggevenden en de medewerkers voor alle P&O-gerelateerde onderwerpen, zoals Arbo en verzuim, in-, door- en uitstroom, cao, salariëring enz. en verwerkt de P&O- en salarisadministratie. Je hebt al ruime ervaring opgedaan als P&O medewerker o.a. op het gebied van werving en selectie en je bent klaar voor de volgende stap.

Wat breng je mee?

  • Hbo-werk- en -denkniveau en kennis van actuele ontwikkelingen op het gebied van personeelsmanagement.
  • Minimaal 4 jaar ervaring op een afdeling P&O.
  • Kennis van arbeidsrecht, sociale wetgeving en het sociaal zekerheidsrecht.
  • Actuele kennis van Microsoft Office 365, met name van Teams en Outlook.
  • Je hebt bij voorkeur kennis van AFAS.
  • Je bent communicatief- en sociaalvaardig, accuraat en werkt graag samen, maar ook zelfstandig.

Ons aanbod
Wij bieden een afwisselende functie in een organisatie die volop in ontwikkeling is voor 24-28 uur per week, waarbij de cao Huisartsenzorg van toepassing is. Inschaling vindt plaats conform de FWHZ in schaal 8 (€ 3.451 tot € 4.517 per maand o.b.v. 38 uur) afhankelijk van mate van senioriteit, kennis en ervaring.

Voor meer informatie en/of jouw sollicitatiebrief met cv kun je contact opnemen met Jitte van Soest, Manager P&O, via hr@huisartseneemland.nl of via 085- 085 77 33 144.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.