Vacature: programmamanager gezocht voor Samen Sterker Eemland

Maandag 06 november 2023
Delen:
https://huisartseneemland.nl/over-ons/nieuws/vacature-programmamanager-gezocht-voor-samen-sterker-eemland/

Het netwerk Samen Sterker Eemland is op zoek naar een ervaren programmamanager: een regionale verbinder van mensen en thema's in een uniek samenwerkingsverband dat de zorg in de regio Eemland transformeert. 

Logo Samen Sterker Eemland

Samen Sterker Eemland is breed samenwerkingsverband, waar naast Huisartsen Eemland ook Meander Medisch Centrum, GGZ-instellingen, verpleeg- en verzorgingshuizen, gemeenten en de zorgverzekeraar in samenwerken. Gezamenlijk hebben de partners in het gezondheidsakkoord Samen Sterker de visie en ambitie voor regio Eemland vastgelegd. 

De functie

De programmamanager is de centrale spil bij het realiseren van de gezamenlijke ambities uit het Gezondheidsakkoord 2024-2026 en de daaruit volgende transformatieplan(nen) voor regio Eemland. 

Samen Sterker Eemland zoekt een programmamanager die aangaat op de ambities in de regio Eemland en gelooft in het belang van de transitie die in deze regio voortvarend in gang is gezet. Een overtuigd idealist die de urgentie voelt, maar zich ook terdege bewust is van de impact van veranderingen op individuele medewerkers en van de taaiheid van sommige processen en systemen. Je herkent jezelf in het beeld van een optimistische, vasthoudende doorzetter die graag resultaten boekt.

Interesse?

Voor de werving en selectie van een programmamanager maakt Samen Sterker Eemland gebruik van wervingsbureau VOOR. Bekijk de volledige vacaturetekst en sollicitatieprocedure op hun website

Naar de vacature