Marketing- en communicatieadviseur 28-32 uur p/w

Ben jij op zoek naar een dynamische communicatiefunctie binnen een snelgroeiende organisatie waarbij je samen met het team communicatie verder bouwt aan de communicatiestrategie en -plannen? Steek je daarnaast ook zelf graag de handen uit de mouwen? Dan nodigen wij je hierbij graag uit voor een gesprek!

Waar kom je te werken?

Huisartsen Eemland (HE) is de regionale huisartsenorganisatie voor de regio Eemland en omstreken. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Amersfoort. Onze organisatie ondersteunt huisartsen in de regio op het gebied van chronische zorg, spoedzorg en netwerkontwikkeling. Verder ontwikkelen we samen met de huisartsen innovatieve producten die bijdragen aan goede patiëntenzorg en het werkplezier van de zorgprofessionals. Er zijn ruim 180 huisartsen en bijna 140 medewerkers aan onze organisatie verbonden.

Wat kun je verwachten?

Als marketing- en communicatieadviseur werk jij samen met team communicatie aan de communicatiestrategie van Huisartsen Eemland, stel je het marketing/communicatie jaarplan op en zorg je voor de implementatie en uitvoering daarvan. Je werkdagen en -tijden zijn flexibel. Bij Huisartsen Eemland wordt hybride gewerkt.

Team communicatie groeit en is in ontwikkeling. Op dit moment wordt een positioneringstraject afgerond, waarna de uitdagende opdracht er ligt om deze goed te implementeren. Een mooi moment om in te stappen en een bijdrage te leveren aan de verdere professionalisering van Huisartsen Eemland.

Jouw werkzaamheden

Als marketing- en communicatieadviseur pak je samen met je collega’s de volgende werkzaamheden op:

  • Gezamenlijk vormgeven en bewaken van centraal communicatiebeleid;
  • Opstellen, implementeren en uitvoeren van marketing/communicatie jaarplan;
  • Gevraagd en ongevraagd communicatieadvies geven aan management en projectleiders;
  • Het (laten) ontwikkelen van communicatie-uitingen;
  • Organisatie van HE-events voor primaire doelgroepen;

Wat breng jij mee?

  • Minimaal HBO-werk- en denkniveau (op het gebied van communicatie);
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare communicatiefunctie;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Ben je daarnaast een gestructureerde werker die goed kan prioriteren en kun je snel schakelen tussen diverse projecten, doelgroepen en werkzaamheden? Dan komen wij graag met je in contact.

Ons aanbod
Wij bieden een afwisselende functie in een organisatie die volop in ontwikkeling is voor 28-32 uur per week, waarop de CAO Huisartsenzorg van toepassing is. Inschaling vindt plaats conform de FWHZ in schaal 8 (€ 3.451 tot € 4.517 per maand o.b.v. 38 uur) afhankelijk van mate van senioriteit, kennis en ervaring.

Je motivatie met cv kun je sturen ter attentie van team P&O via HR@huisartseneemland.nl.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anneke van ‘t Land, junior communicatieadviseur via a.vantland@huisartseneemland.nl of T: 085 7733 144.