Manager Bedrijfsvoering Spoedzorg | Huisartsenpost Eemland (32 uur p/w)

De organisatie

Huisartsenpost Eemland is een onderdeel van de organisatie Huisartsen Eemland. Dit is een initiatief van alle huisartsen uit de regio Eemland, verenigd in de coöperatie HCE (Huisartsen Coöperatie Eemland U.A). Wij zijn de regionale huisartsenorganisatie die de huisartsen in de regio Eemland faciliteert bij het uitvoeren bij de huisartsenzorg. Er zijn ruim 180 huisartsen en bijna 100 medewerkers aan onze organisatie verbonden.

De spoedpost in Amersfoort bestaat uit de Spoedeisende Hulp van het Meander Medisch Centrum en de Huisartsenpost (HAP) van Huisartsen Eemland. De triage voor de Huisartsenpost wordt centraal georganiseerd in het Zorg Coördinatie Centrum in Bilthoven. Hierdoor hebben de inwoners van Amersfoort en omstreken (ongeveer 380.000 inwoners) één toegangspoort tot acute huisartsenzorg en ziekenhuiszorg, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Het team van de HAP bestaat uit o.a. huisartsen, waarnemers, triagisten, eerstelijns- verpleegkundigen, dokteresassistentes en chauffeurs. Vanuit de verschillende locaties zorgen zij er samen voor dat de inwoners die ’s avonds, ’s nachts of in het weekend met spoed medische hulp nodig hebben, goed worden geholpen.

Check onze website voor meer informatie: www.huisartseneemland.nl.

Wij zoeken

Als Manager Bedrijfsvoering HAP ben je verantwoordelijk voor de algehele bedrijfsvoering van de Huisartsenpost en het aansturen van het team van medewerkers, uitzendkrachten en zelfstandigen. Het (verder) ontwikkelen, implementeren en bewaken van beleid ten aanzien van de kwaliteit, de financiële begroting en (multidisciplinaire) dienstverlening, behoren tot de werkzaamheden. Je werkt samen met de Medisch Manager, die de medisch-inhoudelijk verantwoordelijkheid draagt. Als Manager Bedrijfsvoering HAP ben je tevens adviseur van de bestuurders en het eerste aanspreekpunt voor het team van medewerkers (22-25 fte) omtrent de ANW-zorg.

Functie-eisen

Je hebt ruime managementervaring, bij voorkeur in de eerstelijnszorg en bent minimaal HBO geschoold. Het coachen van collega’s en medewerkers gaat je goed af. Je neemt mensen mee, kunt enthousiasmeren en verbinden en weet daarmee anderen voor jouw ideeën te winnen. Je bent flexibel ingesteld. Deze afwisselende en verantwoordelijke baan doet een beroep op jouw creativiteit, analytisch vermogen en sociale vaardigheden. Je kunt er volop jouw kennis van het vak en van mensen in kwijt! Regelmatige beschikbaarheid in de avonden en de weekenden is onlosmakelijk verbonden aan deze positie.

Ons aanbod

Binnen de dynamische organisatie die Huisartsenpost Amersfoort is, kom je te werken in een team waarbinnen de lijnen kort zijn en heb je nauw contact met onze ketenpartners. Wij bieden een prettige werksfeer met gedreven en gemotiveerde collega’s en een werkomgeving waarin persoonlijke inbreng en initiatieven nodig zijn en op prijs gesteld worden. Er zijn voldoende persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden.

We bieden een arbeidsovereenkomst aan voor 32 uur per week voor de duur van een jaar, met als gewenste startdatum 1 augustus 2021. De functie wordt ingeschaald in schaal 9 conform het FWHZ. Naast de uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals de ANW-toeslagen, een eindejaarsuitkering en een thuiswerkvergoeding, is er aandacht voor scholing en persoonlijke ontwikkeling.

Jouw sollicitatie

Jouw motivatie en CV kunnen rechtstreeks gestuurd worden naar HR@huisartseneemland.nl.
Voor aanvullende informatie betreffende deze positie kun je contact opnemen met de directie van Huisartsen Eemland via 0900 – 5552288.

De (online) sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in week 25 en 26.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.