Leidinggevend Doktersassistente

DE ORGANISATIE
Onze spoedpost in Amersfoort bestaat uit de Spoedeisende Hulp van het MC Meander en de Huisartsenpost (HAP) van Huisartsen Eemland. De triage voor de Huisartsenpost wordt georganiseerd vanuit het Meander Medisch Centrum te Amersfoort. Hierdoor hebben de inwoners van Amersfoort en omstreken (ongeveer 380.000 inwoners) de toegangspoort tot acute huisartsenzorg en ziekenhuiszorg, 24 uur per dag, 7 dagen per week.
Het team van de HAP bestaat uit o.a. huisartsen, waarnemers, triagisten, eerstelijnsverpleegkundigen, doktersassistentes en chauffeurs. Vanuit de verschillende locaties zorgen zij er samen voor dat de inwoners die ’s avonds, ’s nachts of in het weekend met spoed medische hulp nodig hebben, goed worden geholpen.
Check onze website voor meer informatie: www.huisartseneemland.nl.

WIJ ZOEKEN
In deze nieuwe (!), meewerkende functie geef je leiding aan jouw team doktersassistenten, draag je zorg voor directe aansturing op de werkvloer, werk je volgens procedures en werkafspraken en lever je een actieve bijdrage aan het verbeteren hiervan. Je rapporteert aan en ondersteunt de Manager Bedrijfsvoering in de dagelijkse aansturing van de HAP en je coördineert de operationele zaken met betrekking tot je eigen team. Jouw team bestaat uit +/- 7 medewerkers. Daarnaast behoren het bewaken van de HR-cyclus, het oplossen van knelpunten op de werkvloer en het aanleveren van managementinformatie voor de Manager Bedrijfsvoering ook tot de werkzaamheden. Er is veel dynamiek op de werkvloer en soms een hoge werkdruk, maar er is ook zeker ruimte voor humor en gezelligheid. Denk je dat je deze uitdaging aan kan, reageer dan voor 27 oktober a.s.!

FUNCTIE EISEN
Als Leidinggevend Doktersassistente werk je mee in het team en voer je daarnaast leidinggevende taken uit. Het coachen van collega’s is een belangrijk onderdeel en gaat je goed af: je neemt mensen mee en je begeleidt ze. Je kunt enthousiasmeren, verbinden en je bent flexibel ingesteld. Deze afwisselende en verantwoordelijke functie doet een beroep op jouw creativiteit, integriteit, betrouwbaarheid en sociale vaardigheden. Regelmatige beschikbaarheid in de avonden en de weekenden is onlosmakelijk verbonden aan deze positie. Herken jij jezelf in het profiel dan vragen wij het volgende van je:

• Een MBO diploma Doktersassistente;
• Ruime functierelevante werkervaring in de huisartsenzorg;
• Kennis van werkplannen en protocollen;
• Kennis van de zorgomgeving en werkprocessen;
• Kennis van digitale gegevensverwerking in automatiseringssystemen;
• Integer en betrouwbaar, doorzettingsvermogen;
• Werken in de avonden en weekenden;
• Draagt zorg voor een eenduidig beleid met de Leidinggevende Triagisten;
• Een minimale inzet van 15 uur per week, waarvan 12 uur besteed aan balie en 3 uur aan leidinggevende werkzaamheden;
• Een goed humeur.

ONS AANBOD
Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor minimaal 15 uur per week. Het salaris op fulltime basis (38 uur) is maximaal € 3.224,00 bruto per maand (schaal 5) en is exclusief toeslagen van 30% bij avonddienst en 50% bij weekend en/of nachtdienst. Arbeidsvoorwaardelijk is de CAO Huisartsenzorg van toepassing. Je volgt een op maat gemaakt intern trainingsprogramma, zodat je deze functie kunt invullen.
Naast diverse opleidingen en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden is er aandacht voor scholing en persoonlijke ontwikkeling.

SOLLICITEREN
Je kunt direct solliciteren door je motivatiebrief en CV te sturen naar HR@huisartseneemland.nl.
Mocht je vragen hebben over deze vacature kun je ook bellen met Thalia Baljet, Manager Bedrijfsvoering, via telefoonnummer 06-54954917.