Huisartsenpost Eemland zoekt doktersassistenten!

Huisartsen Eemland BV is de regionale huisartsenorganisatie voor Eemland en omstreken. Ons kantoor bevindt zich in Amersfoort en de Huisartsenpost bevindt zich in het Meander Medisch Centrum. Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega’s die ons team op de Huisartsenpost Eemland komen versterken! Ben je maatschappelijk betrokken en wil je een bijdrage leveren aan de gezondheid en welzijn van de burgers van de regio Eemland? Dan zijn wij op zoek na JOU!

De organisatie
Het team van de huisartsenpost bestaat uit o.a. huisartsen, triagisten, eerstelijns verpleegkundigen en chauffeurs. Samen zorgen zij ervoor dat de mensen die ’s avonds, ’s nachts of in het weekend spoed medische hulp nodig hebben, goed worden geholpen.

Ter versterking van onze organisatie zijn wij op zoek naar enthousiaste doktersassistenten voor de Huisartsenpost Eemland.

Profiel
Het betreft een nieuwe functie binnen de huisartsenpost, met leuke collega’s, die zich gaandeweg zal ontwikkelen. Je bent een enthousiaste en energieke persoonlijkheid die graag goed samenwerkt. Je hebt een positieve werkhouding en je gaat graag voortvarend te werk.

De volgende werkzaamheden behoren tot je takenpakket:

  • Baliewerkzaamheden;
  • Assisteren van de huisartsen;
  • Ondersteuning aan het team waar nodig en passend binnen de functie.

Herken jij jezelf in het profiel en heb je:

  • Een afgeronde MBO 4 diploma tot Doktersassistente;
  • Affiniteit met geautomatiseerde systemen en softwareprogramma’s;
  • Geen problemen om tijdens drukte goed te kunnen presteren;
  • Goede vaardigheden met plannen;
  • Een flexibele werkhouding;
  • Een goed humeur.

Wij verwachten een flexibele inzetbaarheid in de weekenden en een minimale inzet van 8 uur per week. Wij vragen je een extra opleiding te volgen voor de specifieke werkzaamheden als Doktersassistente op de Huisartsenpost.

Ons aanbod
Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor minimaal 8 uur per week. Het salaris op fulltime basis (38 uur) is maximaal € 2.740,- bruto per maand en is exclusief toeslagen van 30% bij avonddienst en 50% bij nacht- en weekenddienst. Arbeidsvoorwaardelijk is de cao Huisartsenzorg van toepassing. Naast diverse opleidingen, persoonlijke begeleiding op de werkvloer en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden is er aandacht voor scholing en persoonlijke ontwikkeling.

Solliciteren
Je kunt direct op deze vacature solliciteren door een mail te sturen naar HR@huisartseneemland.nl
Mocht je vragen hebben over deze vacature dan kun je bellen met Tirza Volk, teamleider 06-21702343.