Functioneel beheerder AFAS HRM & Payroll | 28-32 uur

Ben jij goed in het beheren van applicaties en vind je het leuk om de gebruikers te ondersteunen bij technische vragen? Lees dan snel verder en reageer!

Als Functioneel beheerder AFAS bij Huisartsen Eemland BV werk je in een innovatieve en dynamische zorgonderneming gevestigd in Amersfoort. Wij zijn een jonge huisartsenorganisatie in de regio Eemland met bijna 140 medewerkers in dienst waar 180 huisartsen het eerste aanspreekpunt zijn voor ruim 370.000 inwoners en het centrale aanspreekpunt tussen de huisartsen en onze ketenpartners. Wij ontwikkelen zorgprogramma’s, exploiteren de huisartsenpost, faciliteren de huisartsenpraktijken, geven nascholingen en hebben nog heel veel meer plannen voor de toekomst. Check onze website voor meer informatie: www.huisartseneemland.nl.‬‬‬‬‬‬‬

De functie‬
Als Functioneel beheerder AFAS ben je verantwoordelijk voor het beheren van de AFAS applicaties HRM & Payroll en eventueel andere modules, die door de organisatie gebruikt gaat worden. Momenteel wordt er gewerkt met verschillende andere applicaties, maar zijn we bezig met de organisatie brede implementatie van AFAS.

Als Functioneel beheerder AFAS zoek je altijd naar de beste oplossing. Hiervoor ga je in gesprek met collega’s, win je advies in, inspireer je anderen en deel je jouw kennis. Het onderhouden en verder blijven optimaliseren van AFAS is één van jouw werkzaamheden. Je beheert daarbij alle functionaliteiten van AFAS, onderhoudt contact met de leverancier en adviseert continue over het toepassen van nieuwe mogelijkheden. Dankzij jouw inzet kunnen wij vertrouwen op kwaliteit, snelheid, nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van AFAS. Je signaleert knelpunten, updates en nieuwe releases. Je bent de collega’s net een stapje voor, waardoor zij het systeem optimaal kunnen benutten.

In de supportafdeling werk je nauw samen met de gebruikers, de Security Officer en de Informatiemanager. Vanwege de snelle groei en professionaliseringsslag van de organisatie, is dit enthousiaste team op zoek naar versterking! Er is veel ruimte om meer te leren en je verder te ontwikkelen. We zoeken iemand die wil groeien en met ons meedenkt.

Functie-eisen‬

  • Je hebt minimaal mbo-werk- en -denkniveau met een relevante opleiding op IT-gebied.
  • Bij voorkeur minimaal 2 jaar relevante werkervaring.
  • Je hebt ervaring met ERP applicaties, bij voorkeur AFAS, maar we investeren graag in jouw opleiding in AFAS.
  • Je bent analytisch ingesteld en je vindt het leuk om nieuwe technieken en applicaties te leren.
  • Je bent accuraat.
  • Je hebt een proactieve, oplossingsgerichte houding en bent servicegericht.
  • Je gaat integer en betrouwbaar om met vertrouwelijke gegevens.
    ‪‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬

Ons aanbod‬
Wij bieden een afwisselende functie in een organisatie die volop in ontwikkeling is voor 28-32 uur per week, waarbij de cao huisartsenzorg van toepassing is. Inschaling vindt plaats conform de FWHZ in schaal 6 (€2.788 tot €3.806 per maand o.b.v. 38 uur) afhankelijk van mate van senioriteit, kennis en ervaring. Naast de uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals de eindejaarsuitkering en een thuiswerkvergoeding, is er aandacht voor scholing en persoonlijke ontwikkeling. Wij bieden een aanstelling voor één jaar met de intentie om daarna te verlengen naar een vaste aanstelling.
‪‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
Solliciteren‬
Ben je enthousiast geworden? Dan ontvangen wij graag jouw motivatie en cv via hr@huisartseneemland.nl, ter attentie van P&O. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Joyce van Ee (informatiemanager), ‪via‬ telefoonnummer 085 77 33 144.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.