Webinar Kwetsbare ouderen met -acute- verhoogde zorgvraag

Door Lianne van Doornik en Marieke de Korte

De crux bij de zorg voor kwetsbare ouderen is dat we pro-actief werken, waardoor we hopelijk crisissituaties zoveel als mogelijk voorkomen. Toch is het onvermijdelijk dat er soms een acuut verhoogde zorgvraag is. Vervelend voor de patiënt en mantelzorg maar ook in de huisartsenpraktijk is dit vaak ontregelend en tijdrovend.

Het ZC Eemland neemt ons het zoeken naar wijkverpleging en het ELV bed uit handen, maar toch blijven het lastige situaties waarin het niet altijd zo duidelijk is welke zorgsoort nu aan de orde is. Met het stroomschema ‘’kwetsbare ouderen met -acuut- verhoogde zorgvraag’’ hopen we dat de mogelijkheden iets helderder worden, maar het blijft lastig.

In een korte webinar interviewen we de transferverpleegkundigen van ZC Eemland. Leuk om eens een gezicht erbij te zien, en een mooie kans om vragen te stellen over zorgmogelijkheden voor kwetsbare ouderen met -acute- verhoogde zorgvraag.

Je ontvangt de link om deel te nemen 1-2 dagen voorafgaand aan het webinar. Heb je vragen voor de transferverpleegkundigen? Geef ze alvast door bij het aanmelden via het opmerkingenveld.

19/05/2022 12:00 - 13:00
Online
Huisartsen, POH-S,
Kosten: Gratis
Plekken over: 17
Accreditatie: Nee
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.