Intervisie longzorg Huisartsen Eemland 2022

Wij gaan op jullie verzoek ook in 2022 door met de online intervisie longzorg Eemland. Even een uurtje onderling sparren. Met elkaar weten wij heel veel.

Het is de kunst om elkaar op te zoeken en verder te helpen in de vormgeving van longzorg binnen de huisartsenpraktijk. Het doel is om samen astma en COPD-zorg op naar een hoger niveau te brengen. Een aantal praktijken heeft de longzorg al heel goed ingericht en er zijn ook nog praktijken die moeten beginnen. Met het uitwisselen van ervaringen en kennis kunnen we elkaar helpen en scherp houden. Wij zullen jullie meenemen in de nieuwste inzichten en ontwikkelingen. Heb je een vraag, of een casus die je wilt inbrengen, stuur deze dan naar Alinda Docter (A.Docter@huisartseneemland.nl).

Je kan je voor 1 of meerdere data opgeven. Op alle data zal het van 12:00 – 13:00 uur zijn. De link wordt verstuurd door MedClass een paar dagen voor aanvang.

Sprekers zijn: Jan-Willem van den Bos en Alinda Docter

NB: Wist je dat we ook een intervisiegroep in SIILO hebben? Ja kan je aanmelden door een berichtje te sturen naar Alinda Docter via de SIILO app of mail haar even! Deze groep is het hele jaar door actief!

01/12/2022 12:00 - 13:00
Online via Zoom
Assistenten, Huisartsen, POH-S,
Kosten: Gratis
Accreditatie: nvt
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.