HEzorg dag 2019

Inspirerende workshops, netwerken onder genot van lekker eten en drinken, op een mooie locatie, met een lezing van Dr. Pim Valentijn die aan de hand van (inter)nationale best practices zal laten zien welke stappen er de komende jaren nodig zijn om als huisartsenpraktijk en zorggroep succesvol regie te voeren in de wijk en regio.

Woensdag 6 november 2019 – Leerhotel ’t Klooster – 13.00 uur tot 21.00 uur

Onze HEzorg dag is voor HA, HAIO, POH-S, POH-(J)GGZ, wijk coördinatoren en praktijkmanagers.
Het programma voor deze dag is samengesteld door de kaderartsen, zorgprogrammacoördinatoren en de O&I coördinator van Huisartsen Eemland zorg.
Er kan voor het middagprogramma een keuze gemaakt worden voor 2 workshops. We proberen iedereen zoveel mogelijk in te delen bij de gekozen workshops.

Accreditatie voor het middagprogramma is aangevraagd bij NVvPO, V&VN en LV POH-GGZ. Klik hier voor de speciale HEzorg dag pagina.

06/11/2019 13:00 - 21:00
Leerhotel Het Klooster, Daam Fockemalaan 10, Amersfoort
AIOS, Huisartsen, POH-GGZ, POH-JGGZ, POH-S, Praktijkmanagers, Waarnemers,
Kosten: Gratis
Plekken over: 31
Accreditatie: Aangevraagd
  • Accreditatie voor het middagprogramma is aangevraagd bij NVvPO, V&VN en LV POH-GGZ
    Indien je later wilt aansluiten of eerder weg moet, kan dat aangegeven worden in het opmerkingenveld. Volg je enkel het avondprogramma? Kies dan bij de workshops voor "Geen". B
    De gekozen workshop is eerste keus. Indien nodig zullen wij de eerste keus wisselen met de eerste keus uit workshopronde 2 of incidenteel de tweede keus.
    De gekozen workshop is eerste keus. Indien nodig zullen wij de eerste keus wisselen met de eerste keus uit workshopronde 1 of incidenteel de tweede keus.
    De gekozen workshops zijn eerste keus. Indien nodig zullen wij de eerste keus van workshopronde 1 wisselen met de eerste keus uit workshopronde 2. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan plannen we je in voor je tweede keus. Deze kun je in dit veld aangeven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.