Feedbackbijeenkomst Diabetes en CVRM

De feedbackbijeenkomsten zitten helaas vol! Wil je op de wachtlijst? Mail dan naar info@huisartseneemland.nl!
3 december
Ook dit jaar organiseren we, naar analogie van de feedbackbijeenkomsten van voorgaande jaren, nieuwe feedbackbijeenkomsten CVRM en diabetes. Hierbij geven de kaderartsen een korte presentatie over de behaalde resultaten tot nu toe, en zal een internist-vasculair geneeskundige en waarschijnlijk een cardioloog aanwezig zijn om commentaar te geven op jullie casuïstiek. Ook zijn er een diabetesverpleegkundige en diëtist aanwezig.

We kennen allemaal de patiënten bij wie het erg lastig is om de bloeddruk in te stellen tot onder de streefwaarde van 140 systolisch. Of patiënten met een langdurig verhoogd HbA1c. Wat voor tips en trucs zijn er om dit te verbeteren? En dan het cholesterol; hoe krijgen we het LDL onder de 1,8 en wat doen we met de bijwerkingen op statines? Hoe gaan we om met de nieuwe NHG-standaard CVRM? Welke patiënten moeten bij de specialist onder controle blijven en wie kan er terugverwezen worden naar de huisarts. Dit zijn allemaal vragen die aan de orde kunnen komen bij de feedbackbijeenkomsten.

De bedoeling is dat je je per praktijk als koppel aanmeldt: een huisarts samen met de PVH/POH. Na aanmelding ontvangen jullie per mail instructie over het indienen van casuïstiek en een link voor toegang tot de online feedbackbijeenkomst.

De online sessie start om 17.30 uur. Inloop vanaf 17:15 uur.

Gratis voor praktijken die zijn aangesloten bij Huisartsen Eemland.

03/12/2020 17:30 - 19:30
Online – je ontvangt de link na aanmelding
Huisartsen, POH-S,
Kosten: Gratis*
Accreditatie: wordt aangevraagd