FEEDBACKBIJEENKOMST DIABETES & CVRM

LET OP! Per praktijk 1 koppel (1 HA en 1 POH) en beide apart aanmelden voor de accreditatie!

We kennen allemaal de patiënten bij wie het erg lastig is om de bloeddruk in te stellen tot onder de streefwaarde van 140 systolisch. Of patiënten met een langdurig verhoogd HbA1c. Wat voor tips en trucs zijn er om dit te verbeteren? En dan het cholesterol; hoe krijgen we het LDL onder de 1,8 en wat doen we met de bijwerkingen op statines? Hoe gaan we om met de NHG-standaarden van diabetes & CVRM? Welke patiënten moeten bij de specialist onder controle blijven en wie kan er terugverwezen worden naar de huisarts? Dit zijn allemaal vragen die aan de orde kunnen komen bij de feedbackbijeenkomsten.

Voordat we ingaan op de ingebrachte casuïstiek, geven de kaderartsen een korte presentatie over de behaalde zorggroep-resultaten tot nu toe. Daarnaast is bij deze bijeenkomst een internist-vasculair geneeskundige en waarschijnlijk een cardioloog aanwezig om commentaar te geven op jullie casuïstiek. Ook is er een diabetesverpleegkundige en diëtist aanwezig.

De bedoeling is dat je, je per praktijk als koppel aanmeldt: een huisarts samen met de PVH/POH. Na aanmelding ontvangen jullie per mail instructie over het indienen van casuïstiek en een link voor toegang tot de online feedbackbijeenkomst.

Let op! Ieder koppel dient zich los van elkaar aan te melden i.v.m. de accreditatie!

Inloop vanaf 17.15 uur!

01/09/2022 17:30 - 19:30
Volgt
Huisartsen, POH-S,
Kosten: Gratis
Plekken over: 5
Accreditatie: Ja
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.