CASPIR module 6

Deze nascholing is exclusief voor praktijken met een contract voor COPD ketenzorg. Huisartsen Eemland Zorg (HE Zorg) vergoedt hen 50% van de cursuskosten.
Verleng uw CASPIR certificaat

Heeft u de CASPIR cursus gevolgd en met een certificaat afgerond? Let er dan op dat uw certificaat niet verloopt. Uw certificaat is drie jaar geldig en wordt na deze drie jaar verlengd als u aan de eisen van de COPD & Astma Huisartsen Advies Groep (CAHAG) voldoet. Een van deze eisen is het twee keer in de drie jaar volgen van herhalingsmodule 6. De Federatie WDH Midden Nederland biedt u graag de gelegenheid om deze module te volgen.

Graag begroeten wij u op deze herhalingsmodule!

PROGRAMMA
18.00 – 18.30 uur Ontvangst met warme maaltijd.
18.30 – 21.00 uur Opfrissen theorie, bespreken casussen en ruimte voor vragen en knelpunten.

Tijdens deze avond wordt u verzocht een eigen casus op een USB-stick mee te brengen. Deze avond wordt de casus aan de hand van het stroomdiagram besproken. Het is de bedoeling dat beoordelaar of uitvoerder de casus kort inleidt ten aanzien van klinische aspecten (met name anamnese).

VERLENGING CERTIFICAAT
Afhankelijk van uw functie in het spirometrisch proces (betrokken bij uitvoering versus interpretatie) wordt u na het volgen van Module 6 geregistreerd bij de CAHAG. Wanneer u, na drie jaar van het behalen van uw certificaat, aan de eisen van de CAHAG heeft voldaan voor hercertificering, klik hier voor de hercertificeringseisen, ontvangt u een nieuw certificaat voor respectievelijk interpretatie en uitvoering of een certificaat voor uitvoering van spirometrie. Dit certificaat is opnieuw drie jaar geldig.

12/10/2020 18:00 - 21:00
Meander MC, Maatweg 3 te Amersfoort
Huisartsen, POH-S,
Kosten: 50% korting voor praktijken die aangesloten zijn bij HE
Accreditatie: ja

Oeps! We konden je formulier niet vinden.