Doktersassistente m/v 27 uur per week

Ben jij op zoek naar een dynamische baan bij een gezellige huisartsenpraktijk, waar geen dag hetzelfde is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ook als je nét je diploma op zak hebt.
Wegens uitbreiding zijn wij per direct op zoek naar een gediplomeerd doktersassistente voor 27 uur per week, verdeeld over 3 dagen.
De praktijk is gevestigd in gezondheidscentrum Corlaer te Nijkerk. Ons team bestaat uit zes huisartsen, één huisarts in opleiding, zeven doktersassistenten, één BBL-er, vijf praktijkondersteuners, één stagiaire POH-ggz, één secretaresse en één manager. Wij vormen een hecht en gezellig team. Er wordt hard gewerkt maar ook hard gelachen.

Jij bent vriendelijk, patiëntgericht, flexibel en stressbestendig. Daarnaast is het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken en verantwoordelijkheid neemt. Naast de reguliere werkzaamheden, houd je ook een eigen spreekuur. Wij vinden het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen en kunt groeien in jouw functie. Daarom bieden we je interne nascholing en dagen we je uit zelf met voorstellen te komen. We werken met Promedico asp. Fijn als je daar bekend mee bent, anders leren we jou dat snel.

Arbeidsvoorwaarden:
Jouw salaris en arbeidsvoorwaarden zijn vastgelegd in de CAO voor huisartsenzorg, schaal 4 max. € 2967,- afhankelijk van opleiding en ervaring. Je bouwt pensioen op bij Pensioenfonds voor Zorg en Welzijn (PFZW).

Sollicitatie en inlichtingen:
Heb je belangstelling voor deze uitdagende functie? Stuur dan zo spoedig mogelijk je motivatie en CV naar: p.selles@gc-corlaer.nl.
Wil je eerst meer informatie? Bel 033 – 72 10 421 en vraag naar Petra Selles (aanwezig: ma. woe. middag, do.). Bij serieuze wederzijdse interesse, bestaat de mogelijkheid een halve dag mee te lopen in de praktijk.