Doktersassistente gezocht

Huisartsenpraktijk Watersteeg te Amersfoort is een goed georganiseerde, geaccrediteerde, kleinschalige duo praktijk in Gezondheidscentrum Nieuwland. Naast 4 vaste huisartsen werken er vier doktersassistentes, een praktijkverpleegkundige-S, GGZ en jeugd en een praktijkmanager. Wegens uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een doktersassistente voor 20-24 uur per week.

Je bent het eerste aanspreekpunt van de patiënten zowel telefonisch als aan de balie. Op basis van triage plan je afspraken of adviseer je de patiënt zelf. Daarnaast verzorg je het spreekuur waarin je gedelegeerde medische handelingen zelfstandig uitvoert. Zelfstandig kunnen werken, initiatief nemen en gevoel voor humor is een pre. Ervaring met Omnihis is gewenst. Arbeidsvoorwaarden conform cao huisartsenzorg.

Ben jij de assistente die mogelijk goed in ons team past? Spreekt een baan in een moderne, kleinschalige huisartsenpraktijk met prettige werksfeer je aan dan nodigen wij je uit voor een nadere kennismaking of bel/mail ons voor meer informatie.

Per mail: jose.spelberg@gmail.com of telefonisch 06-57844745
Kijk alvast op www.praktijkwatersteeg.nl
Sollicitatiebrief en CV kun je (bij voorkeur per e-mail) richten aan José Spelberg, praktijkmanager.