Doktersassistente | Bunschoten-Spakenburg | 20-36 uur (uren io)

Ons leuke huisartsenteam heeft jou nodig!
Ben jij doktersassistent, verpleegkundige of zorgverlener? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jou ontmoeten!
Onze mooie moderne praktijk, gevestigd in Bunschoten, is volop in ontwikkeling. Een leuk samenwerkend team van 7 huisartsen, 10 doktersassistentes, 6 POH’s, een secretaresse en een praktijkmanager, maken dolgraag kennis met jou!

Gastvrijheid

Onze gastvrije gezellige praktijk kenmerkt zich door laagdrempelige informele communicatie. Betrokkenheid en zorg voor onze patiënt staat in alles voorop.
Een NHG geaccrediteerde praktijk waar kwaliteit en ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Jouw inbreng is van grote waarde voor ons. Jij vertolkt dagelijks de stem van de patiënt en de arts en signaleert wat nog beter kan.

Wat mag je van ons verwachten?

Wij begrijpen dat jij je als zorgprofessional verder wilt ontwikkelen. Daarom maken wij samen met jou een persoonlijk ontwikkelingsplan waarbij scholingen horen. Een eigen spreekuur uitbouwen of deelnemen aan een projectteam? Wij staan altijd open voor jouw ideeën!

Wat doe jij nog meer?

Jij draait zelfstandig spreekuur en ontvangt de patiënt in jouw behandelkamer. Daarnaast voer je telefonische triage uit en geef je de patiëntenvoorlichting en adviezen. Verder komen alle facetten van jouw vak als doktersassistente hier goed aan bod!

Werkplezier

Gezelligheid, zoals dagelijkse koffie momenten (met veel lekkers) is voor ons van grote waarde. Fijn werken, humor én goede arbeidsvoorwaarden vormen de basis in ons werk (conform cao-Huisartsenzorg).

Mogen wij jouw binnenkort ontmoeten?

Wij snappen goed dat jij niet zomaar een nieuwe baan instapt. Daarom nodigen wij jou eerst van harte uit om de fijne sfeer ook zelf te ervaren.

Jouw motivatie en cv mag jij natuurlijk mailen en bij vragen bel gerust!
Praktijkmanager.bachlaan@ezorg.nl/033-2982424
Groepspraktijk Bachlaan
t.a.v. Richelle Gaertner, Praktijkmanager
Chopinstraat 2B
3752 HR Bunschoten-Spakenburg