Doktersassistent voor de Huisartsenpost Eemland BV

RAVU midden Nederland, GGZ en Huisartsenpost Eemland zijn een nieuwe samenwerking aangegaan om een ZCC te vormen voor de spoedzorg in de eerste lijn. Ook andere organisaties zullen op een later moment aansluiten bij het ZCC.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega’s die ons team willen komen versterken in het Meander Medisch Centrum! Ben je maatschappelijk betrokken en wil je een bijdrage leveren aan de gezondheid en het welzijn van de burgers van de regio Eemland? Kun jij onder druk van de spoedzorg de juiste zorg aanbieden? Dan zijn wij op zoek naar JOU!

De organisatie
Het team van de huisartsenpost bestaat uit o.a. huisartsen, triagisten, eerstelijns verpleegkundigen, doktersassistenten en chauffeurs. Vanuit de verschillende locaties zorgen zij er samen voor dat de mensen die ’s avonds, ’s nachts of in het weekend met spoed medische hulp nodig hebben, goed worden geholpen.

Profiel
Als doktersassistent ontvang je de patiënt bij binnenkomst aan de balie, je assisteert de huisarts en ondersteunt het team waar nodig en passend binnen de functie. Wij verwachten een flexibele inzetbaarheid zowel in de avonden als in de weekenden. Je bent een enthousiaste en energieke persoonlijkheid die graag goed samenwerkt. Je hebt een positieve werkhouding en je gaat graag voortvarend te werk.

Herken jij jezelf in het profiel, dan vragen wij het volgende van je:

  • Een afgeronde MBO 4 opleiding in de zorg;
  • Affiniteit met geautomatiseerde systemen en softwareprogramma’s;
  • Geen problemen om tijdens drukte goed te kunnen presteren;
  • Goede vaardigheden met plannen;
  • Een flexibele werkhouding;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Een minimale inzet van 8 uur per week;
  • Geen problemen met het werken tijdens de ANW-uren en feestdagen;
  • Een goed humeur.

Ons aanbod
Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor minimaal 8 uur per week. Het salaris op fulltime basis (38 uur) is maximaal € 2.908,- bruto per maand en is exclusief toeslagen van 30% bij avonddienst en 50% bij weekenddienst. Arbeidsvoorwaardelijk is de cao Huisartsenzorg van toepassing. Naast diverse opleidingen, persoonlijke begeleiding op de werkvloer en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden is er aandacht voor scholing en persoonlijke ontwikkeling.

Solliciteren
Je kunt direct op deze vacature solliciteren door een mail te sturen naar HR@huisartseneemland.nl.
Mocht je vragen hebben over deze vacature dan kun je bellen met Tirza Volk, teamleider, via telefoonnummer 06-21702343.