Dit is onze OR!

Een aantal weken geleden is de OR van start gegaan. De OR leden stellen zich graag aan jullie voor. Vragen/opmerkingen kun je mailen naar or@huisartseneemland.nl.

Marian de Cloet (HE BV)
Senior projectmedewerker
Ik ben dus Marian en sinds maart 2012 werk ik voor de organisatie, van servicedeskmedewerker bij Stichting Diamuraal naar senior projectmedewerker bij Huisartsen Eemland. Mijn werkzaamheden zijn zeer divers: ik heb helpdesktaken, ik ben lid van de kwaliteitscommissies diabetes en kwetsbare ouderen en ik regel veel van het reilen en zeilen op kantoor. In de afgelopen jaren is er veel veranderd qua werkzaamheden maar zeker ook qua aantal collega’s. Hoewel ik me niet had aangemeld als OR-lid, heb ik er mee ingestemd toen het me gevraagd werd. De organisatie is enorm groeiende en ik vind het erg belangrijk dat naast de HAP en de HE Zorg ook de HE vertegenwoordigd is in de OR. Ik ga er vanuit dat meer kennis en inzicht in de organisatiestructuur ook begrip met zich meebrengt omtrent de beslissingen van het bestuur. Het mogen meedenken en meepraten over zaken die collega’s/werknemers bezighouden en het maken van afwegingen op basis van de verschillende argumenten zijn voor mij punten waar ik waarde aan hecht. Ik ben een persoon die graag overzicht heeft en het liefst alles wil weten en wil regelen, wie weet komt dat hierbij van pas.

Rianne Dijkema (HE Zorg)
Zorgprogrammacoördinator diabetes & CVRM
Mijn naam is Rianne Dijkema. Ik ben sinds september 2014 werkzaam voor Huisartsen Eemland. Daarnaast werk ik als praktijkverpleegkundige in een huisartsenpraktijk in Soest. Ik ben geboren en getogen in Groningen en woon sinds 2007 in Amersfoort. Verder vind ik het heerlijk om te sporten. Dit wissel ik graag af met het kijken van films in het Lieve Vrouwe Theater.

Met regelmaat ga ik terug naar het noorden om een eierbal te eten.
Mocht je vragen hebben dan kun je mij bereiken op r.dijkema@huisartseneemland.nl

Jellan Kasteel-Okma (HE HAP)
Eerstelijnsverpleegkundige
Mijn naam is Jellan, ik woon in Voorthuizen, ben getrouwd en heb 2 kinderen. Mijn opleiding tot A-verpleegkundige heb ik gedaan in ziekenhuis “de Lichtenberg” in Amersfoort en aansluitend heb ik daar bijna 25 jaar gewerkt. Sinds 2008 werk ik bij de huisartsenpost, aanvankelijk als triagiste. Toen de functie eerstelijnsverpleegkundige in 2011 in het leven werd geroepen twijfelde ik geen moment. Ik heb nog een tijdje beide functies uitgeoefend, maar ben sinds 4 jaar nu alleen aan het werk als ELV-er.

De afgelopen 4 jaar heb ik deel uitgemaakt van de Ondernemingsraad bij Primair Huisartsenposten. Een hele leerzame en leuke periode. Ik hoop met mijn ervaring en inzet de komende jaren een steentje bij te dragen aan het werk van de OR van HE Eemland. Voor mij betekent medezeggenschap het samen met de medewerkers vorm geven aan onze organisatie. Ik vind dat er een evenwichtige afweging moet worden gemaakt tussen personeelsbelangen en organisatiebelangen.

Magda Eikelenboom (HE HAP)
Triagiste
Er ligt een nieuwe uitdaging voor mij klaar; OR lid. Na vele jaren ervaring op de huisartsenpost leek het mij een prima aanvulling en tijd voor een nieuwe start binnen de HE. Ik heb geen enkele ervaring met een or dus het wordt een stevige kluif om het allemaal eigen te maken. Ik ben dus Magda Eikelenboom. Sinds 1 juli 2002 in dienst van de huisartsenpost en heb hier zelfs de opleiding doktersassistente gedaan. Ik kwam uit de zorg en had geen enkele ervaring als doktersassistente maar ben er open ingegaan en tot op de dag van vandaag geen spijt van gehad. Na een aantal jaren werd het vak op de hap officieel triagiste met nog een opleiding en diploma erbij.

Ik heb alle ontwikkelingen van de afgelopen 16 jaar meegemaakt en ik kan zeggen er is veel, heel veel veranderd. Het is een “vak apart” triagiste zijn en elke dienst, ieder telefoontje weer een uitdaging. Mede hierdoor wilde ik mijn horizon verbreden en nam ik de klus aan om in de OR plaats te gaan nemen.  Het lijkt mij bijzonder om zo de huisartsenpost te vertegenwoordigen en een stem te kunnen zijn namens je collega’s en opkomen voor belangen binnen onze organisatie zodat de hap een uitdagende en altijd bijzondere werkplek voor iedereen is en kan blijven.

Miranda Tinholt (HE HAP)
Triagist
Na vele jaren als doktersassistente te hebben gewerkt in verschillende huisartsenpraktijken in het land,  werk ik nu sinds 2 jaar triagist op de huisartsenpost. Werk wat ik met veel plezier doe en goed te combineren is met het thuisfront.

Ik heb geen ervaring met een OR, maar ik hoop door mijn ervaringen door de jaren heen een positieve bijdrage te leveren aan de OR.

We hebben een kick-off en een training achter de rug en zijn positief van start gegaan!