Mail via Zivver

In de gezondheidszorg is het uitwisselen van privacygevoelige informatie zoals patiëntgegevens en medische dossiers aan de orde van de dag. Om met iedereen veilig te communiceren heeft Huisartsen Eemland voor Zivver gekozen. Hiermee kan iedereen veilig een gesprek met Huisartsen Eemland starten.

Veilig mailen met Zivver

Zivver versleutelt je bericht. Op deze manier kun je persoonsgegevens veilig naar Huisartsen Eemland sturen. Iedereen kan gebruik maken van onderstaande knoppen om veilig contact op te nemen met de betreffende afdelingen. Je hebt hiervoor geen account nodig.

Hoe werkt het?

Door te klikken op één van de onderstaande buttons, open je de Zivver app. Per knop staat aangegeven met welke afdeling je contact kunt opnemen. Als je de Zivver app hebt geopend dan kun je daar je naam en e-mailadres invullen. Je ontvangt een e-mail om te bevestigen dat je de eigenaar van het e-mailadres bent. Via de link in het e-mailbericht kun je een veilig bericht openen en verzenden. Hulp nodig? Op de website van Zivver staan verschillende instructievideo’s.

Let op! Deze links zijn NIET bedoeld voor patiënten van de huisartsenspoedpost met medische vragen. E-mails worden niet buiten kantoortijden gelezen of beantwoord.

Veilig mailen – Support
Veilig mailen – P&O
Veilig mailen – Financiën
Veilig mailen – Klachtenfunctionaris
Veilig mailen – Waarneemberichten