Project Management Ondersteuner | 28-32 uur per week

Heb jij affiniteit met zorg en ICT? Ben je communicatief vaardig, proactief en houd je van organiseren? Heb je ervaring met MS Office, Teams, Sharepoint, Word en Excel en ben je enthousiast, dan willen wij jou graag ontmoeten! Wij zijn namelijk op zoek naar een leuke enthousiaste collega die ons ICT-team komt ondersteunen!

Waar kom je te werken? 

Huisartsen Eemland ondersteunt als regionale huisartsenorganisatie de huisartsen in de regio Eemland (Amersfoort e.o.) en faciliteert in de zorg door o.a.; 

  • Organisatie van zorgprogramma’s voor chronische zorg, ouderen en de GGZ binnen de huisartsenpraktijken; 
  • Leveren van Spoedzorg vanuit de Huisartsenpost;  
  • Ontwikkeling en praktische implementatie van innovaties, die bijdragen aan goede patiëntenzorg en het werkplezier van de zorgprofessionals;  
  • Servicegerichte ondersteuning van de praktijken;  
  • Netwerkontwikkeling op zowel wijk- als regionaal niveau. Vanuit Organisatie en Infrastructuur (O&I) werkt Huisartsen Eemland aan de opbouw en het onderhoud van wijksamenwerkingsverbanden. Dit wordt gedaan met wijkcoördinatoren en huisartsencoördinatoren binnen alle wijken in de regio Eemland;  
  • Huisartsen Eemland werkt vanuit het gezondheidsakkoord Samen Sterker samen met de tweedelijn, VVT-instellingen, GGZ, sociaal domein en eerstelijnszorgverleners als apothekers, oefentherapeuten en diëtistes om gezamenlijke ontwikkelingen in de volle breedte van het zorglandschap te kunnen realiseren. 

Binnen onze dynamische en jonge organisatie kom je te werken in een team waar de lijnen kort zijn. Wij bieden een prettige werksfeer met gedreven en gemotiveerde collega’s. Persoonlijke inbreng en initiatieven worden gewaardeerd en gestimuleerd. Samen investeren we voortdurend in innovatie en verbetering van de zorg die wij leveren.

Wat doet een Project Management Ondersteuner ICT? 

De Project Management Ondersteuner ICT ondersteunt het ICT-team en voornamelijk de manager op administratief en secretarieel gebied. Je beheert de agenda’s, organiseert overleggen en bijeenkomsten, zoekt locaties, zet datumprikkers uit, verzamelt de benodigde stukken voor vergaderingen, notuleert en volgt acties op. Je ondersteunt het ICT-team daarnaast op het gebied van M365, je verwerkt de gegevens uit een dashboard en bent in staat om rapportages te maken en deze te analyseren.  

Wat breng jij mee? 

Als Project Management Ondersteuner ICT ben jij een belangrijke spin in het web binnen het team en de organisatie! Je kan goed communiceren, overzicht creëren en je beheerst de Nederlandse taal goed. Je houdt van diversiteit, uitdagingen, bent flexibel en je toont initiatief. Daarnaast heb je al ervaring met het werken in een MS Teams omgeving en je kan goed omgaan met MS Word, Excel, Office en Sharepoint. Je hoeft geen ICT-held te zijn maar het is wel belangrijk dat je affiniteit hebt met ICT en dat je goed met de systemen overweg kan. 

Ons aanbod 

Wij bieden een zelfstandige, verantwoordelijke en afwisselende functie in een organisatie die volop in ontwikkeling is. We gaan in beginsel een contract aan tussen de 28 – 32 uur per week voor bepaalde tijd, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. Hierop is de cao Huisartsenzorg van toepassing. 

Inschaling vindt plaats conform de FWHZ in schaal 6 van minimaal € 2.910, – en max € 3.972, – bruto per maand o.b.v. 38 uur, afhankelijk van opleiding en ervaring. Naast de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8,33% eindejaarsuitkering, een telefoon, een laptop, thuiswerk- en reiskostenvergoedingen, bieden wij ruimte voor creatieve en innovatieve ideeën en opleiding- en ontwikkelingsmogelijkheden. 

Jouw sollicitatie 

Jouw motivatie en cv kunnen rechtstreeks gestuurd worden naar HR@huisartseneemland.nl. 

Voor aanvullende informatie over deze positie kun je contact opnemen met Joyce van Ee, Informatiemanager via j.vanee@huisartseneemland.nl. 

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.